Apel "Gradske čistoće" građanima: Ne pomerajte kontejnere

Kako ne bi ugrozili bezbednost saobraćaja i pešaka, JKP "Gradska čistoća" apelovala na građane da ne pomeraju samoinicijativno kontejnere postavljene na lokacijama gde se ugrađuju podzemni

  • 0

JKP "Gradska čistoća" apeluje na građane da ne pomeraju samoincijativno kontejnere koji su privremeno postavljeni na lokacijama na kojima se ugrađuju podzemni, kako ne bi ugrozili bezbednost saobraćaja i pešaka.

Ovo preduzeće od početka godine intezivno radi na ugradnji podzemnih kontejnera širom Beograda, a dok oni ne budu završeni obezbeđeni su privremeni kontejneri na mestima koja ne ugrožavaju saobraćaj i ne otežavaju kretanje pešaka. Ekipe "Gradske čistoće" će privremene nadzemne kontejnere ukloniti čim radovi na ugradnji novih, podzemnih, budu završeni, rečeno je u saopštenju ovog preduzeća.

"Gradska čistoća" uputila je izvinjenje građanima i zamolila za razumevanje i strpljenje ukoliko u periodu ugradnje budu na bilo koji način remetili njihov red i mir i obećala da će radovi biti završeni u najkraćem mogućem roku.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA