TEŠKA NOĆ U BEOGRADU: Vozači obarali pešake, devojčici polomljena noga!

U 22:15 sati u Bulevaru vojvode Mišića u sudaru dva automobila povređene su tri osobe. Povređeni su devojka od 26 godina, mladić od 25 godina i muškarac od 55 iz drugog vozila i svi su zadobili istegnuće vrata i prevezeni su u Urgentni centar

  • 2

U Beogradu je tokom prošle noći 13 osoba povređeno u sedam saobraćajnih nesreća među kojima su bila četiri pešaka, saopštila je jutros portparol Hitne pomoći Nada Macura.

FATALNA VRUĆINA U BEOGRADU: Učestali padovi u nesvest, dva saobraćajna udesa

U Ulici Pariskih komuna sinoć u 20 sati povređene su dve žene, obe u svojstvu vozača. Vozač prvog automobila devojka od 24 godina zadobila je istegnuće vrata, a iz drugog vozila žena od 61 godina imala je tupu povredu grudnog koša i obe su prevezene u Kliničko-bolnički centar Zemun.

U 20:35 u Trgovačkoj ulici povređen je pešak - devojčica od 17 godina koja je zadobila prelom noge pošto ju je udario automobil u neposrednoj blizini autobuske stranice u pravcu ka centru grada i ona je prevezena u Urgentni centar.

Na raskrsnici ulica 13. oktobra i Milenije Ivanović u 21:13 sati povređen je pešak - žena od 46 godina koja je zadobila povredu šake, ruke i noge i razderotinu na bradi i ona je prevezena u Urgentni centar.

Foto-Ilustracija: Tanjug/Jaroslav Pap, Agencija za bezbednost saobraćaja Foto-Ilustracija: Tanjug/Jaroslav Pap, Agencija za bezbednost saobraćaja

U 22:15 sati u Bulevaru vojvode Mišića u sudaru dva automobila povređene su tri osobe. Povređeni su devojka od 26 godina, mladić od 25 godina i muškarac od 55 iz drugog vozila i svi su zadobili istegnuće vrata i prevezeni su u Urgentni centar.

U 23:02 u Savskoj ulici preko puta MUP-a, u sudaru tramvaja i autobusa, povređene su četiri osobe.

Vozač tramvaja (46) imao je povredu vrata, vozac autobusa (51) tupu povredu glava i dva putnika muškarac od 33 godina povredu donje usne i žen od 36 godina jaku stresnu reakciju i oni su prevezeni u Urgentni centar.

Foto: E-stock.us Foto: E-stock.us

U 01:23 sata dve žene pešaci povređene su u Siminoj ulici. Prva žena (49) zadobila je posekotinu glave, a druga (45) tupu povredu glave i one su prevezene u Urgentni centar.

Jutros u 6:40 u Bulevaru kralja Aleksandra bila je još jedan saobraćajna nesreća u kojoj nije bilo povređenih.

Macura je navela da su lekari Hitne pomoći noćas intervenisali u 115 puta od kojih 32 puta na javnom mestu, a lekarima su se telefonski obraćali pre svih srčani bolenisnici.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cy

    12. jul 2015 | 12:58

    Ljudi prelaze na pesackom a da ni negledaju levo,desno i kada ih lupe kola naravno kriv je vozac

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA