DOBRE VESTI: Veća bezbednost na Novom Beogradu (FOTO)

S obzirom na to da je Novi Beograd velika opština koja se brzo razvija, Stefanović nije zadovoljan svim postignućima i izjavio je da će rad policije u narednom periodu biti intenzivniji uz veći broj policajaca, da bi se smanjio broj krivičnih dela

  • 0

Pošto je sa gradskim funkcionerima obišao Vinogradsku ulicu na Novom Beogradu u kojoj je počela rekonstrukcija, ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović je danas najavio da će u tom delu grada biti pojačane policijske patrole zarad veće bezbednosti građana.

Stefanović: Prioritet Srbije je istraga svih zločina nad Srbima na Kosovu!

- Osim ispostave policijskog odeljenja u Bloku 45 i na Bežaniji, koje smo otvorili, pojačaćemo patrole i u ovom delu - izjavio je Stefanović novinarima. Prema njegovim rečima, to je nastavak politike ''policajac u zajednici'', da građani poznaju policajce, a oni njihove probleme.

- Da li ima narko-dilera, da li se divljački vozi ili posle ponoći dešava nešto što ne bi smelo... to je nastavak politike za smanjenje krivičnih dela u Novom Beogradu - rekao je Stefanović.

On je rekao da s obzirom na to da je Novi Beograd velika opština koja se brzo razvija, nije zadovoljan svim postignućima i da će rad policije u narednom periodu biti intenzivniji uz veći broj policajaca, da bi se preventivno smanjio broj krivičnih dela.

Foto: Promo Foto: Promo

Stefanović je tokom obilaska radova na rekonstrukciji sa gradskim menadžerom Goranom Vesićem i predsednikom opštine Novi Beograd Aleksandrom Šapićem razgovarao sa građanima u Vinogradskoj ulici.

Vesić je izjavio da se radi kompletna rekonstrukcija te ulice u dužini od 700 metara, koja košta 1,5 miliona evra. On je naveo da se menja asfalt, da će se izgraditi novi trotoari sa novom rasvetom, fekalna i kišna kanalizacija i biće očišćeni kanali duž ulice.

- Ove godine Grad Beograd će izdvojiti 56 miliona dinara u rekonstrukciju ulica, a prošle godine rekonstruisano je 6,5 kilometara ulica na Novom Beogradu - izjavio je Vesić.

Foto: Promo Foto: Promo

Predsednik opštine Aleksandar Šapić je izrazio zadovoljstvo što se konačno rekonstruiše Vinogradska ulica, koje su stanovnici, koji su inicijativu i pokrenuli, zvali "slepo crevo".

- Mi kao opštinska uprava ćemo i dalje da ukazujemo na infrastrukturne probleme, ovi ljudi zaslužuju da žive kao i svi Novobeograđani i nadamo se da će posle ove rekonstrukcije tako i biti i da se neće tu zaustaviti - rekao je Šapić.

(Telegraf.rs / Izvor: Fonet)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA