W LUDILO: Da li će ovako izgledati novi hotel u "Beogradu na vodi"? (FOTO) (VIDEO)

"W Belgrade"će biti jedan najlepših objekata u Evropi. Ovakav glamur imaju Barselona, London, Bangkok, Majami, Pariz, Santjago, Tajpej, Bali, San Francisko, a luksuz kakav pruža predstavlja VRH VRHOVA hotelijerstva

  • 67

Istorijski trenutak se dogodio: Postavljen je kamen temeljac u izgradnji Beograda na vodi, a u njega je simbolično ubačena sonda sa željama i novcem, koji su ubacili premijer Srbije Aleksandar Vučić i direktor "Igl Hilsa" Muhamed Alabar.

BIĆU PRVI KOMŠIJA: Alabar rekao da će kupiti stan u Beogradu na vodi

Najavljena je izgradnja dve stambene zgrade, čiji će stanovi početi da se prodaju 3. oktobra. Međutim, ono što je još interesantnije je hotel koji će u planu gradnje odmah po završetku zgrada - "W Belgrade", koji će predstavljati VRH VRHOVA hotelijerstva i jedan od najlepših objekata u Evropi.

Foto: w-barcelona.com Foto: w-barcelona.com

POLOŽEN KAMEN TEMELJAC "BEOGRADA NA VODI": Istorijski događaj za Srbiju (FOTO)

Beograd će dobiti čuveni "W Hotel", glamurozni i spektakulrani kakav imaju Barselona, London, Bangkok, Majami, Pariz, Santjago, Tajpej, Bali, San Francisko i druge svetske metropole.

Od 3. oktobra počinje prodaja stanova u BEOGRADU NA VODI!

Naime, kompanija "Starwood Hotels & Resorts Worldwide" je pre nekoliko dana potpisala dogovor s kompanijom "Beograd na vodi" o prvom pojavljivanju "W Hotels" u Srbiji otvaranjem "W Belgrade" i "BW Residences" u Beogradu.

"Beograd na vodi" vratio glavni grad na mapu investitora!

- Srpska prestonica je uzbudljiv grad koji se razvija i sjajna turistička destinacija u Evropi, a mi se radujemo privlačenju i lokalnih i međunarodnih gostiju u "W Belgrade" - naveo je Majkl Vejl, predsednik ove kompanije za Evropu, Afriku i Bliski istok.

Foto: w-barcelona.com Foto: w-barcelona.com

"BEOGRAD NA VODI" PROJEKAT VREDAN 3,5 MILIJARDE EVRA: Prelomna tačka u napretku Srbije!

U ovom hotelu će se odvijati mnogo ekskluzivnih događaja, kao što su modne revije, događaji iz muzike i dizajna, a sadržaće i restoran, bar i W dnevnu sobu, reč je o varijanti hotelskog lobija s produženim boravkom koji je pokrenula ova kompanija, moderan fitnes centar i bazen s barom.

SINIŠA MALI O POČETKU IZGRADNJE BEOGRADA NA VODI: Nova stranica u našoj istoriji!

Foto: whotelbangkok.com Foto: whotelbangkok.com

Povodom ovoga, Nikola Nedeljković generalni direktor kompanije "Beograd na vodi" je rekao da će dolazak ovog hotela u Beograd biti veliki dokaz turističkog potencijala kako glavnog grada, tako i Srbije.

"BEOGRAD NA VODI" OTVORIĆE 20.000 RADNIH MESTA: "Dve kule" biće gotove za DVE I PO GODINE!

- Kompanija 'Starwood Hotels & Resort' deli iste vrednosti kao i 'Beograd na vodi' po tome što obezbeđuje nenadmašan izbor životnog stila svojim stnaovnicima i gostima. Oduševljeni smo što će 'W hotels' doprineti većem prilivu turista u prestonicu.

Foto: w-barcelona.com Foto: w-barcelona.com

Dobili smo iz BEOGRADA NA VODI ponudu za kupovinu stana. Evo kako ona izgleda!

Inače, "W Residences" će imati 165 luksu6znih brendiranih stanova veličine 55-100 kvadratnih metara, koji će se pružati u dve kule. Stanovnici će imati pristup objektima i uslugama u sklopu "W Belgrade".

Foto: w-barcelona.com Foto: w-barcelona.com

Pogledajte video:

(M. Bojić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goca

    28. septembar 2015 | 14:27

    Nemam reci ovo stvarno izgleda svetski tako da je ovaj projekat put pogodak.

  • Bane

    28. septembar 2015 | 16:02

    Beograd na vodi ce Beogradu doneti veoma prestizne objekte po ugledu na velike evropske gradove.

  • endzi

    28. septembar 2015 | 17:07

    Najvaznije je da ce Bg na vodi otvoriti 20.000 radnih mesta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA