PROJEKAT ''FortyOne'' ISPUNJAVA VISOKE SVETSKE STANDARDE: Otvoren novi poslovni objekat GTC-a na Novom Beogradu

- Pre samo godinu dana na ovom mestu postavio sam kamen temeljac za ovu zgradu pred nama i izuzetna mi je čast da danas otvaramo potpuno završenu prvu zgradu kompleksa „GTC Fortyone” - reko je Sinša Mali

  • 0

Tačno godinu dana od početka gradnje, gradonačelnik Beograda Siniša Mali, i predsednik Upravnog odbora GTC-a Tomas Kurcman, otvorili su sinoć novi objekat ove kompanije na Novom Beogradu. Svečanom otvaranju prisustvovao je i gradski urbanista Milutin Folić.

Mali: Stvorili smo bolje poslovno okruženje za investitore!

Projekat „FortyOne” je kompleks koji ispunjava visoke svetske standarde i sastoji se od tri poslovne zgrade. Poslovni prostor „A” klase koji je izgrađen u skladu sa „LEED” sertifikatom namenjen je najzahtevnijim zakupcima i nudi maksimalnu funkcionalnost prostora.

- Pre samo godinu dana na ovom mestu postavio sam kamen temeljac za ovu zgradu pred nama i izuzetna mi je čast da danas otvaramo potpuno završenu prvu zgradu kompleksa „GTC Fortyone” - rekao je gradonačelnik i dodao:

- Završetak u rekordnom roku nije samo uspeh kompanije, kojoj je ovo četvrti poslovni kompleks u našem gradu, već i uspeh Grada Beograda, jer smo omogućili investitorima brže i efikasnije procedure za izdavanje građevinskih dozvola, kao i povoljan ambijent za ulaganja - istakao je Siniša Mali.

Foto: Promo Foto: Promo

- Prva zgrada ovog kompleksa od 10.000 kvadrata izdata je preko 90 odsto u rekordnom roku. Ovaj podatak pokazuje da u Beogradu postoji potreba za poslovnim prostorom koji odgovara modernom poslovanju. Uskoro počinje i izgradnja druge faze od 8.000 kvadratnih metara i nadam se da ćemo se, prema planovima, videti ponovo ovde za godinu dana, pred novim objektom - rekao je Mali i dodao:

Foto: Promo Foto: Promo

- Moram takođe da istaknem da je ovo prvi poslovni prostor veći od 5.000 kvadrata izgrađen u poslednjih šest godina. Mi u gradu, radujemo se novim investicijama i uvek ćemo podržavati ovakve projekte, koji pokreću privredu grada, otvaraju nova radna mesta i upošljavaju građevinsku industriju - kazao je gradonačelnik Beograda.

Foto: Promo Foto: Promo

Tomas Kurcman, predsednik Upravnog odbora GTC-a istakao je da prva zgrada kompleksa ima sposobnost da zadovolji sve zahteve zakupaca, a da će u njoj raditi poznate kompanije poput Halkbanka, Regusa, Robert Boša, Tetra Pak-a i Avona.

Foto: Promo Foto: Promo

„GTC Srbija” uspešno posluje u Srbiji od 2003. godine gde je izgradila više od 100.000 kvadratnih metara nekretnina u poslovnoj zoni Novog Beograda koje koriste najveće domaće i međunarodne kompanije.

Od sada Telegraf pratite Vajber!

(Telegraf.rs / Izvor: Beoinfo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA