USKORO BOLJI JAVNI PREVOZ U BEOGRADU: Otvorene ponude za PRIVATNO PARTNERSTVO u gradskom prevozu!

Otkad smo preuzeli vođenje gradom, aktivno smo počeli da se bavimo rešavanjem problema javnog gradskog prevoza, poručuje gradonačelnik Beograda Siniša Mali

  • 4

Ponude za javno – privatno partnerstvo za javni gradski prevoz otvorene su danas u prostorijama Direkcije za javni prevoz, a gradonačelnik Beograda Siniša Mali kaže da je stigla ponuda konzorcijuma koji čini 21 prevoznik.

PLAĆAĆEMO KARTE MOBILNIM TELEFONOM: Revolucija u gradskom prevozu u Beogradu!

U narednih 40 dana tenderska komisija će oceniti pristiglu ponudu, i ukoliko budu ispunjeni svi uslovi, očekuje se zaključivanje ugovora do kraja godine, kada ističu ugovori sa postojećim prevoznicima.

Siniša Mali i novi ambasador Finske razgovarali o projektima Beograda!

Otkad smo preuzeli vođenje gradom, aktivno smo počeli da se bavimo rešavanjem problema javnog gradskog prevoza. Ovo je sistemsko rešenje, i mislim da će Beograđani biti zadovoljni jer će vozila privatnika morati da zadovoljavaju visoke kriterijume. Biće crvene boje, imaće besplatni internet, video nadzor i klima uređaje – kaže gradonačelnik i dodaje da se od privatnog partnera očekuje da prevozi građane u narednih 10 godina.

Pokrenut disciplinski postupak protiv pripadnika Komunalne policije

Mali kaže da je ovo drugo javno-privatno partnerstvo koje sprovodi grad Beograd, nakon što su nedavno otvorene ponude za deponiju Vinča, ali i da se očekuje nekoliko novih u narednom periodu.

Foto: beograd.rs Foto: beograd.rs

U narednim mesecima se može očekivati priprema novih projekata iz oblasti javnog prevoza, vezanih za Autobusku stanicu u Bloku 42 i za prigradski javni prevoz. Nedavno su na ulice Beograda stigli i novi autobusi i mislim da smo na dobrom putu da rešimo ovaj decenijski problem sa gradskim prevozom – zaključuje gradonačelnik Siniša Mali.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA