BACILI SMO PSIMA LUTALICAMA SALAMU, VIRŠLE I PAŠTETU: Evo da li se oni plaše najave da su ovi proizvodi KANCEROGENI! (VIDEO)

Kupili smo paštetu sa šunkom u crevu, zatim 100 grama "bečke" kobasice, isto toliko "posebne" salame i pakovanje viršli, a zatim ih dali kucama

  • 29

U poslednjih nekoliko dana mnogo se pisalo o suvomesnatim proizvodima- koliko su oni, zapravo, kancerogeni i nezdravi, ali i koliko se, uprkos tome, kupuju.

SLANINA I KOBASICE IZAZIVAJU RAK? Da li će se suvo meso tretirati kao CIGARETE i ALKOHOL?

Želeli smo da vidimo da li će psi lutalice, koji inače, nisu probirljivi, imati neku "primedbu" na neki od suvomesnatih proizvoda koje smo pazarili u jednom marketu, a koji su, kako lekari saopštavaju, opasni jer mogu da utiču na pojavu kancera.

OVO JE ZASTRAŠUJUĆE: Ako dnevno jedete 50 GRAMA VIRŠLI ILI SALAME, u opasnosti ste OD RAKA!

Kupili smo paštetu sa šunkom u crevu, zatim 100 grama "bečke" kobasice, isto toliko "posebne" salame i pakovanje viršli.

Naravno, pasa lutalica ima svuda, pa nije bilo teško pronaći ih. Bacili smo im klopu i posmatrali. Prvo smo im bacili kobasicu. Odmah su pojeli. Zatim viršle. Tu je već nastalo koškanje ko će pre ugrabiti viršlu. I to su pojeli. A paštetu u crevu ostavili smo za kraj. Prvo smo istisnuli svu paštetu, a zatim je bacili sa sve omotom. Za tren oka i pašteta i omot su nestali.

Na osnovu ovog malog eksperimenta možemo zaključiti da psi, pogotovo lutalice, jedu sve što im se servira, bez obzira da li je pokvareno ili nezdravo. Očigledno da nisu pratili medije, i nisu informisani o saopštenju SZO. 

Ipak, mi nekako mislimo da im se od svih ovih suvomesnatih proizvoda koje smo im bacili najviše dopala pašteta u crevu.

Pogledajte video, šta vi mislite:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bulbulderac

    5. novembar 2015 | 00:33

    Kupite klopu i dajte ljudima lutalicama. Pun ih je Bgd. I oni ne biraju. . . .

  • miki

    5. novembar 2015 | 00:45

    Probaj te test sa domacim pitomim mackama, one ne jedu ni mleveno meso ako nije sveze, a kamoli te virsle, pastete i kobasice...

  • Nemirkov

    5. novembar 2015 | 00:42

    Akcenat bih stavio na cinjenicu pasa lutalica... Problem koji niko ne resava.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA