Pokloni iz "Slatke kutije" za najmlađe u Knez Mihailovoj! (FOTO)

Ova akcija deo je šire humanitarne manifestacije pod nazivom "Stakleni karavan 2016", koja ima za cilj da novogodišnjim paketićima obraduje decu sa Kosova i Metohije i drugih mesta u Srbiji u stanju socijalne potrebe

  • 3

Gradski menadžer Goran Vesić i članica Gradskog veća Mirjana Milutinović danas su u Knez Mihailovoj, ubacivanjem slatkiša u "Staklenu kutiju" započeli akciju prikupljanja poklona deci iz beogradskih materijalno i socijalno ugroženih porodica.

Ova akcija deo je šire humanitarne manifestacije pod nazivom "Stakleni karavan 2016", koja ima za cilj da novogodišnjim paketićima obraduje decu sa Kosova i Metohije i drugih mesta u Srbiji u stanju socijalne potrebe.

- Ovo je jedna od divnih novogodišnjih akcija u kojima pokazujemo humanost u vreme praznika i zahvalan sam organizatoru na lepoj ideju da se prikupe slatkiši koje će dobijati deca iz materijalno ugroženih porodica. Cilj je da se prikupi ukupno oko 5.000 paketića i ja pozivam sve Beograđane da se priključe akciji, kupe slatkiš i ostave ga u ovu "Slatku kutiju" da bi obradovali decu koja ove godine nemaju mogućnost da dobiju poklon - rekao je Goran Vesić i dodao:

- Akcija se događa na Trgu otvorenog srca na Trgu republike, gde su novogodišnji štandovi i velika jelka, Beograd se dobro pripremio za predstojeće praznike i drago mi je što je i ova akcija deo naše novogodišnje proslave.

Foto: Beoinfo Foto: Beoinfo

Mirjana Milutinović istakla je da Grad Beograd uvek ima razumevanja i da podržava ovakve i slične akcije.

Foto: Beoinfo Foto: Beoinfo

Prvi put će naša organizacija "Ujedinjena Srbija" pomoći i deci iz socijalno ugroženih porodica Beograda i pozivam sve društveno odgovorne kompanije i građane Beograda da se priključe. Naša akcija će trajati do 27. decembra, a nakon toga će volonteri pomoći u pakovanju i distribuciji paketa – rekla je Mirjana Milutinović.

Foto: Beoinfo Foto: Beoinfo

Valentino Popović iz udruženja „Ujedinjena Srbija” izneo je uverenje da će biti prikupljena sva potrebna količina paketića i da će Beograđani još jednom dokazati svoju solidarnost i tako usrećiti decu decu iz siromašnih porodica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • liz

    12. decembar 2015 | 21:42

    zasto se ovako mesto ne organizuje i u ostalim gradovima jer je to bas humano i lepo,jer toliko je dece kojima niko nece dati paketic...a i da ima verovatno nema od cega...te ovim putem apelujem na gradske oce da se pridruze ovom divnom gestu!!!!

  • Stevo Pariz

    12. decembar 2015 | 16:25

    Zivela Srbija!

  • Dag

    12. decembar 2015 | 21:12

    Sve je lepo,tajne - nema,svakog dana -secerlema... ( Ljubaznost me, takva ubi,ispadose silni - zubi.)...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA