OVI MALIŠANI NISU NI SANJALI DA ĆE DOBITI POKLONE ZA NOVU GODINU: Onda se pojavio DEDA MRAZ i uneo im radost u živote! (FOTO)

Akcija "I TI si Deda Mraz" počela je tako što su mališani iz ovih ustanova pisali pisma Deda Mrazu, a organizatori Rotary i Rotaract Club Beograd Skadarlija i Asocijacija za afirmaciju kulture, zajedno sa prijateljima akcije, potrudili su se da poklone formiraju baš po željama dece

  • 2

Humanitarnom akcijom "I TI si Deda Mraz" ove godine sakupljeno je 500 novogodišnjih paketića namenjenih mališanima kojima nije imao ko da kupi poklon. Danas su deca iz beogradskog Svratišta uživala u predstavi "Mali princ" i upoznali se sa Deda Mrazom, dok će narednih dana paketići biti uručeni mališanima iz Sopota i Kragujevca.

 

Akcija "I TI si Deda Mraz" počela je tako što su mališani iz ovih ustanova pisali pisma Deda Mrazu, a organizatori Rotary i Rotaract Club Beograd Skadarlija i Asocijacija za afirmaciju kulture, zajedno sa prijateljima akcije, potrudili su se da poklone formiraju baš po željama dece.

 

- Zahvaljujući svima koji su se uključili u akciju, donatorima i volonterima, uspeli smo da prikupimo čak 500 paketića i ispunimo sve želje. Pored kompanija koje su se odazvale akciji, novogodišnji pokloni stizali su od ljudi širom Srbije, koji su ih slali poštom, autobusom ili ih lično donosili. Zahvalili bismo se svima koji su nesebično pomogli da izmamimo osmehe na licima ovih mališana i učinili da ne izgube veru u ljubav i čaroliju - istakla je Senka Ignjаtović iz Rotary Cluba Beograd Skadarlija.

 

- Nakon novogodišnje predstave teatra "Oko" u Dečijem kulturnom centru, Deda Mraz je podelio poklone mališanima. Sreća onih koji su dobili paketić bila je veća, jer im je ispunjena novogodišnja želja, a sada znaju da Deda Mraz postoji i ta pisma koja su mu poslali - zaključio je Andrej Balanč, direktor Asocijacije za afirmaciju kulture.

 

Foto: Promo

Foto: Promo

 

Akcija "I TI si Deda Mraz" organizuje se već treću godinu sa ciljem da podrži dečje snove i ispuni im novogodišnje želje. Najlepše hvala svima koji su donirali paketiće i koji su svojim trudom i humanošću ulepšali dan ovoj deci!

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marijana

    28. decembar 2015 | 14:01

    Divno, trebalo bi sto vise ovakvih akcija jer nema nista lepse od decijeg osmeha i srece. Bravo!

  • srki munze

    28. decembar 2015 | 14:16

    Svaka čast!!! Jadnda deca najvise pate u zivotu!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA