UMALO POGINUO ZBOG KONTROLORA: Iskočio iz autobusa u pokretu jer nije imao kartu

Kontrolori su kazali da su blokirali validatore i da sada ne može da se kupi karta, a on je odjednom skočio na vrata i nasiilno počeo da ih otvara

  • 21
Kontrolorka, kontrola karata, GSP, BUS PLUS, kazna za prevoz, Beogradska komunalna policija Foto: Milena Đorđević

U autobusu na liniji 552, koji saobraća na relaciji Glavna železnička stanica - Umka, putnik bez Bus plus karte je iskočio iz vozila u pokretu, nakon što mu je kondukter zatražio legitimaciju.

Incident se dogodio oko 6.10 sati kod stanice "Radnička", kada je muškarac otvorio vrata u pokretu a putnike, kontrolore i vozača ostavio u šoku.

BAHATOST VOZAČA NE PRESTAJE: Tramvajski saobraćaj bio blokiran zbog nesavesnog Beograđanina (FOTO)

Čovek koji je rizikovao svoj život zbog karte, pukom srećom je prošao samo sa lakšim povredama.

Foto-ilustracija: Wikipedia/Kos93 Foto-ilustracija: Wikipedia/Kos93

- Zatražili su mu kartu, a on je rekao da hoće da kupi kod vozača. Međutim, kontrolori su kazali da su blokirali validatore i da sada ne može da se kupi karta, a on je odjednom skočio na vrata i nasilno počeo da ih otvara. Prestrašeni kontrolori vikali su vozaču da koči, jer su shvatili da će čovek zaista da izleti. Autobus je vozio oko 40 na sat, a on je iskočio kada je vozač već zgazio papučicu kočnice. Pao je i kontrolori su mu odmah prišli da pitaju da li je dobro i treba li da pozovu Hitnu pomoć. On je bio ugruvan, ustao je i otišao - ispričao je jedan očevidac.

U GSP-u su potvrdili da se ovaj incident dogodio i dodali da nemaju podatke o povredama putnika i da li je intervenisala policija.

- Putnik je iskočio i napustio lice mesta. Policija je bila na uviđaju, mi smo ubeležili da se dogodio incdent, ali nemamo nikakve podatke o putniku niti o tome da li je imao povredu. Vozač je poslušao instrukcije policije i nakon toga normalno nastavio vožnju - kažu u GSP-u.

I u policiji su potvrdili da je jutros u šest sati muškarac izleteo iz autobusa, nasilno otvorivši vrata dok je bežao od kontrolora Bus Plusa, ali dodaju da ga nisu uhvatili.

(Telegraf.rs / Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dekson

    22. januar 2016 | 18:01

    Nema bre narod para leba da jede a ne karte sa placa!

  • Nina Jerković

    22. januar 2016 | 18:31

    Кога су једном комунални полицајци тукли, тај се и контролора боји и бежи из аутобуса. Највећи криминалци у Србији испадоше они који бирају да купе хлеб и млеко деци уместо ПОВЕЋАНЕ ЦЕНЕ КАРТЕ.

  • Djembeli

    22. januar 2016 | 19:11

    Gde je sad Vučić da reaguje?! Vučiću, reaguj dok se narod ne poubija, gde su sad te silne reforme? Da je čovek imao novaca sigurno bi platio kartu, a ne bi iskakao iz vozila u pokretu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA