SVE ŠKOLE U BEOGRADU SU PODJEDNAKO VAŽNE: A ovo je i dokaz za to! (FOTO)

- Grad Beograd po prvi put stavlja fokus na prigradske opštine i manje škole koje imaju poseban značaj za obrazovni sistem. Iz Osnovne škole "Ilija Garašanin" izlaze talentovani učenici na koje ćemo jednog dana biti veoma ponosni - rekla je Radulovićeva

  • 0

Zamenica predsednika Skupštine Beograda Andrea Radulović obišla je danas renovirani objekat područne Osnovne škole "Ilija Garašanin" u naselju Zaklopača i tom prilikom prisustvovala kulturno-umetničkom programu koji su priredili učenici.

Radulovićeva je izrazila zahvalnost domaćinima na pozivu koji joj je upućen i istakla da joj je zadovoljstvo što je u prilici da prisustvuje ovom kulturno-umetničkom programu tradicionalnih narodnih folklornih igara.

Foto: Beoinfo Foto: Beoinfo

-  Grad Beograd po prvi put stavlja fokus na prigradske opštine i manje škole koje imaju poseban značaj za obrazovni sistem. Iz Osnovne škole "Ilija Garašanin" izlaze talentovani učenici na koje ćemo jednog dana biti veoma ponosni. Grad Beograd je otvoren za svaki vid podrške i saradnje i spremni smo da razmotrimo sve vaše potencijalne zahteve čiji je cilj bolje funkcionisanje ove ustanove. Takođe, učinićemo sve kako bi učenici dobili što primerenije uslove za rad i boravak u školi i kako bi se osećali prijatno - rekla je Radulovićeva i zahvalila predsedniku opštine Grocka Stefanu Dilberoviću na zalaganju za svoju lokalnu zajednicu i stanovnike ove opštine.

Foto: Beoinfo Foto: Beoinfo

Predsednik opštine Grocka Stefan Dilberović pohvalio je saradnju sa predstavnicima Grada Beograda koji su pružili podršku da se ustanova renovira i adaptira za prijatniji i kvalitetniji boravak učenika i najavio da će i tokom narednog perioda biti nastavljeno sa ulaganjima u ovu ustanovu.

Foto: Beoinfo Foto: Beoinfo

Direktor ove osnove osnovne škole Dragan Gojković je na svečanosti uručio zahvalnicu predsedniku opštine za celokupan doprinos i zahvalio gradskoj vlasti što pruža podršku školi i učenicima koji je pohađaju.

Foto: Beoinfo Foto: Beoinfo

Događaju je prisustvovala je i pomoćnica sekretara za obrazovanje i dečju zaštitu Elena Bilić, odbornica Skupštine grada Rajka Velaga i članovi Opštinskog veća Živadin Mitrić i Zoran Kojić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA