Svi koji žele da drže hostele moraće da imaju ugovor sa Skupštinom stanara!

- Sa druge strane to daje garanciju i ljudima koji otvaraju hostele da ne žive u neizvesnosti već da imaju jasno regulisan odnos sa Skupštinom stanara kako ne bi dolazili u situaciju da im neko stalno šalje inspekciju i pokušava da ometa njihov rad - rekao je Goran Vesić

Komentari

  • vendi

    17. novembar 2016 | 18:35

    Ovo je sve dogovoreno ispod zita.Prvo hoteli su nekome platili da se resi konkurencije,to je to.Puno ljudi izdaju apartmane na dan jevtinije od hotela pa na neki nacin je nelojalna i teska konkurencija.Neko je uzeo pare ovde,sigurno,kpga briga za stanare,ha,ha,ha.

  • Apartmani Slavija

    27. april 2016 | 23:26

    Kada bi vlasnici apartmana, hostela bili odgovorni prema ostalim vlasnicima stanova koji zive u zgradama sa porodicama, a ne samo alavi za pare i da ih NISTA ne zanima od problema koji imaju najblizi stanovi, onda bi bilo drugacije. U stanu do mog je apartman u kome NIKADA ni jedan gost nije prijavljen, cela zgrada je imala MNOGO problema sa gostima, i kad god smo se obratili vlasniku, nije ga zanimalo. Kako sada taj covek da ocekuje saglasnost?? Ima mnogo policijskih zapisnika, mnogo neprospavanih noci...i sve to vlasnika ne zanima. Ali, uprkos prijavama stanara, on i dalje normalno izdaje. Kako??

  • Vlada

    27. april 2016 | 14:49

    Pa stanari namerno nece da daju saglasnost i sta onda

  • Sv. Markovića 71

    27. april 2016 | 14:30

    Vesić vodi računa o gostima, a o porodicama, vlasnicima susednih stanova do apartmana, hostela? Da li je moja porodica dužna da sluša iz apartmana: stenjanje, skičanje, vrisku, ciku, pijance, buku 120 Db, tuče pijanih gostiju...?? Kada se obratim vlasniku apartmana gleda me belo, samo su mu važne pare. Pozovem policiju u 3h noću, muzika trešti, divljanje u stanu i hodniku, naprave zapisnik i odu. I sve to traje. Sada će glas nekog stanara sa 10-og sprata da bude jednako važan mom glasu (I-vi spr, zidovi su nam cigla na kant). Neka kupuju stanove u zgradama gde će biti samo apartmani, hosteli, pa neka divljaju 24h.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA