≫ 

ZBOG STRAVIČNIH NESREĆA I PREVISOKIH TEMPERATURA: Stiglo važno UPOZORENJE iz JP Ada Ciganlija!

Mole se posetioci da se kupaju u isključivo obeleženim zonama, u vreme kada rade spasilačke službe, od 10.00 do 19.00 sati svakog radnog dana

  • 1

Zbog nekoliko nesrećnih slučajeva koji su se prethodnih dana desili na kupalištima širom zemlje, a i zbog najavljenih izuzetno visokih temperatura za dane vikenda, iz JP "Ada Ciganlija" apelovali su na sve posetioce da se pridržavaju pravila ponašanja propisanih na kupalištu na Savskom jezeru, kako bi se izbegle rizične situacije.

 

UMESTO DA MU DANAS SLAVIM ROĐENDAN, JA TREBA DA GA SAHRANIM: Jecaji brata utopljenog dečaka (12)

 

Apel se odnosi na kupanje u isključivo obeleženim zonama, u vreme kada rade spasilačke službe, od 10.00 do 19.00 sati svakog radnog dana.

 

PRONAĐENO TELO DEČAKA KOD ADE HUJE: Tragičan ishod drame u Beogradu, za Viktorom se još uvek traga!

 

Takođe, mole se posetioci da ne pokušavaju da preplivavaju jezero i da ne borave u vodi pod dejstvom alkohola i psihoaktivnnih supstanci.

 

VREME JE ZA BRČKANJE: Otvorena sezona kupanja na Adi Ciganliji

 

Foto: Tanjug/Tanja Valič

Foto: Tanjug/Tanja Valič

 

Poseban apel upućen je roditeljima, koji su pozvani da budno motre na svoju decu kako ne bi dolazilo do nesrećnih slučajeva usled njihove nepažnje.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • baba roga

    24. jun 2016 | 12:58

    Juče ujutru Makiška strana Ade.Vreme 07 i 30 .Klinci nanajviše da imaju 20 godina kupaju se u alkoholisanom stanju. pored njih flaše piva od 2 lit.Zašto obezbeđenje Ade dozvoljava to kad je Ada pokrivena kamerama?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA