≫ 

"IZBACILI SU MI ŽENU I BEBU IZ KAFIĆA, JER JE DETE ŠETALO!": Teška optužba Beograđanina iznervirala pola interneta (FOTO)

Ovaj status privukao je dosta pažnje

  • 42

Na Tviteru se pojavio status u kom Ljuban Panić tvrdi da je iz kafića u centru Beograda njegova žena sa ćerkicom od 16 meseci zamoljena da izađe iz lokala jer se dete šeta.

TO JE TA MODERNA EVROPA?! Izbacili dve devojke iz kafića u Beču jer su se poljubile!

U želji da proverimo i drugu stranu priče kontaktirali smo sa pomenutim kafićem "Epigenia" u kom su rekli da se takav incident nije dogodio.

Evo kako se gazde kafića pravdaju što nas deru!

- Ne znamo zašto bi neko tako nešto tvrdio jer u naš lokal dolaze i kućni ljubimci, pa zašto ne bi i deca - reklo nam je osoblje kafića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • milica

    28. jul 2016 | 10:44

    Ne znam da li se to dogodilo ili ne, ali, roditelji poslednjih godina misle da svi oko njih gde god da se nalazili, moraju da vole i trpe njihovu decu. Niko od ljudi nije dužan da trpi nevaspitanu tuđu decu, decu koja vrište, pište, plaču, jurcaju oko nih neartikulisano, krevelje se što deca danas u većini slučajeva rade u obilatim količinama na javnim mestima: kafeima, autobusima, ulicama, radnjama, a što njihovi roditelju uopšte nemaju nameru da sankcionišu jer im je valjda to dokaz inteligencije njihovog mladunčeta. S obzirom ovu svakodnevnu pojavu po definiciji, ne bi me ni čudilo da se ljudima smučilo da uz vrisku i jurnjavu piju kafu ili neki drugi napitak koji su skupo platili te zamolili osoblje da ih oslobodi dečjeg tj roditeljskog terora. A to što je kafe "otvoren" za kućne ljubimce, veliki pozdrav za vlasnika i osoblje.

  • Lori

    28. jul 2016 | 10:49

    A izbacili vas samo zato sto je setalo onako iz cista mira se to desilo jel! Ne verujem mozda je setalo i uznemiravalo personal, a roditelji ocekivali da posluga bude njihova dadilja! Ili je do te mere histerisalo pa su se ostali gosti pobunili! Koliko slucajeva vidim tako, roditelji uzivaju ne obracaju paznju a deca se setaju trce podlecu pod noge, i onda im bude neko drugi kriv kada ih izbace!

  • lepa

    28. jul 2016 | 11:32

    Pa verovatno je mama kfenisal sa drugaricama pa je sve dozvolila detetu kao sto obicno i rade

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA