OPREZ: Evo tačno u kojim delovima Beograda kreće KONTROLA PARKIRANJA!

Naplata parkiranja će se obavljati radnim danima od 08 do 17 časova i subotom od 08 do 14 časova na Novom Beogradu i od 08 do 21 čas radnim danima i subotom od 08 do 14 časova u Zemunu

  • 1

Parking servis od danas će kontrolisati naplatu parkiranja na opštim parkiralištima izvan zoniranog područja, u delu Novog Beograda i Zemuna.

GARAŽA NA OBILIĆEVOM VENCU NEĆE RADITI JOŠ PET MESECI: Evo GDE da se PARKIRATE u centru dok ne proradi! (FOTO)

Parkiranje, kako se navodi na sajtu Parking servisa, neće biti vremenski ograničeno, a naplata parkiranja će se obavljati radnim danima od 08 do 17 časova i subotom od 08 do 14 časova na Novom Beogradu i od 08 do 21 čas radnim danima i subotom od 08 do 14 časova u Zemunu.

Opštim parkiralištima izvan zoniranog područja na Novom Beogradu pripadaju parking mesta u Bulevaru Zorana Đinđića, ulicama Antifašističke borbe (od Bulevara Mihaila Pupina do Bulevara Arsenija Čarnojevića), Španskih boraca (od Bulevara Mihaila Pupina do Bulevara Arsenija Čarnojevića), Bulevaru umetnosti (od Bulevara Mihaila Pupina do Bulevara Arsenija Čarnojevića), Bulevar Milutina Milankovića (od Omladinskih brigada do Tošinog bunara).

Takozvanoj plavoj zoni odnosno opštim parkiralištima izvan zoniranog područja pripada i deo Zemuna oivičen ulicama Stevana Markovića, Avijatičarski trg (sa desne strane od Stevana Markovića do Dr Petra Markovića), Glavna (sa desne strane od Dr Petra Markovića do Zmaj Jovine), Zmaj Jovinom i Kejom oslobođenja.

Besplatan parking u zoniranim delovima grada tokom uskršnjih praznika

Za sve stanare zoniranog dela Novog Beograda i Zemuna omogućena je kupovina povlašćene parking karte (PPK) po ceni od 457 dinara mesečno.

Parkiranje se plaća slanjem SMS poruke ili kupovinom parking karte na trafici ili kod kontrolora.

Slanjem SMS poruke na 9119 plaća se jedan sat parkiranja, a na 9118 plaća se višesatna parking karta koja važi istog dana do kraja radnog vremena parkirališta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA