GRAD SPROVODI OBEĆANO: "Pale" prve kazne za kafiće u Cetinjskoj

Inspektori su tokom prethodne noći utvrdili da ugostiteljski objekat „Mašina" emituje muziku deset minuta posle ponoći, dok je za ugostiljski objekat „Show room" utvrđeno da nije prekinuo sa radom, niti sa emitovanjem muzike čak sat i po posle ponoći

  • 8

Gradska sekretarka za inspekcijske poslove Sonja Podunavac izjavila je da su inspektori tokom prethodne noći u vanrednoj kontroli ugostiteljskih objekata u Cetinjskoj, Zetskoj i Skadarskoj ulici podneli tri prijave za emitovanje muzike sa razglasa, van vremena u kome je to dozvoljeno i jednu prijavu zbog nepoštovanja odluke o radnom vremenu.

ISPOVEST BEOGRADSKE PROSTITUTKE: Dečko me je uveo u posao, roditelji me se odrekli, DOTAKLA SAM DNO!

Podunavac je precizirala da su inspektori tokom prethodne noći utvrdili da ugostiteljski objekat „Mašina" emituje muziku deset minuta posle ponoći, dok je za ugostiljski objekat „Show room" utvrđeno da nije prekinuo sa radom, kao i sa emitovanjem muzike i sat i po posle ponoći.

"DRINA NIJE GRANICA": Veliko slavlje u Beogradu nakon rezultata referenduma u RS (VIDEO)

- Po nalogu inspektora pomenuti objekti obustavili su rad i napisane su im prijave. Posle odlaska inspektora, a na osnovu prijava građana inspektori, s komunalnom policijom su se vratili i izvršili vanrednu kontrolu, u tri sata posle ponoći, i utvrdili da se iz ugostiteljskog objekta „Show room" ponovo emituje muzika. Pozvana je policija, emitovanje muzike je odmah obustavljeno, a lokal ispražnjen. Inspekcija je napisala zapisnik koji je vlasnik objekta odbio da potpiše i protiv njega je pokrenut postupak. Tokom noći izvršena je vanredna kontrola i objekta „Striptiz bar” u Skadarskoj ulici koji je takođe emitovao muziku i kršio Odluku o radnom vremenu, iako je tom odlukom određeno da je u Skadarliji moguće emitovati samo akustiičnu muziku - ukazala je gradska sekretarka.

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

TREĆE ZLATNO DOBA: Penzioneri Palilule na besplatnom izletu u Vojvodini (FOTO)

Ona je upozorila vlasnike ugostiteljskih objekata u ulicama Cetinjska, Zetska i Skadarska da će se u narednom periodu vršiti vanredne kontrole poštovanja gradske odluke i posle jedan sat nakon ponoći i da će se protiv prekršilaca sprovesti postupak i izreći kazne od kojih je jedna i zatvaranje objekta na određeno vreme.

(Telegraf.rs / Izvor: N1)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ocajnono pero

    26. septembar 2016 | 10:33

    U civilizovanim zemljama policija odmah na licu mesta zatvara objekat i privodi vlasnika (Svajcarska, Svedska,Danska ...) samo u Srbiji moraju inspekcije da idu kaznjavaju i neznam sta. Zakon mora jednom da se postuje. Komonalni policajci jure ljude po pijaci zarad 10 lubenica umesto da zatvara kafice pa ako treba i privedu dezurnom sudiji prekrsioca koga sud treba odmah da osudi na minimum 15 dana pritvora,, pa ce svi drugi da razmisljaju. Jednom i mi moramo postati civilizovana drzava.

  • Eva

    26. septembar 2016 | 10:30

    Kaaznjavajte i hapsite narkodilere...a ne posten svet....

  • RKS

    26. septembar 2016 | 09:51

    Samo daj Bože da to zaživi, da ne bude kao i do sada sve ostalo, 20-30 dana se KAO pišu neke prijavice, ovo ono, a onda opet Jovo nanovo!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA