≫ 

MAGLA I KIŠA OTEŽAVAJU SAOBRAĆAJ: Ipak, na ulicama Beograda nema većih zastoja

Telegraf servis vam svakog jutra donosi najbitnije informacije za početak radnog dana

  • 1

Puš notifikacija Telegraf servisa, kao i svakog jutra, stiže oko 8 sati, kojim vas obaveštavamo o najbitnijim informacijama, kakvo nas vreme očekuje, trenutno stanje na ulicama Beograda, kolovozu u Srbiji, kako je protekla noć u prestonici, a bićete u prilici i da pročitate šta nam za ovaj dan poručuju zvezde.

VREME U SRBIJI

Foto: Tanjug/Nemanja Jovanović Foto: Tanjug/Nemanja Jovanović

U Srbiji će danas biti pretežno oblačno i hladno, a povremeno i s kišom, dok će na na jugu ponegde doći do kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom.

Najviša temperatura kretaće se u intervalu od 9 do 14 stepeni, dok će minimalna iznositi od 5 do 9 C.

Više o vremenskoj prognozi pročitajte OVDE.

NOĆ U BEOGRADU

Četrnaest ljudi je povređeno u sedam saobraćajnih nesreća tokom protekle noći u Beogradu, ali su sve povrede bile lakše prirode.

Ekipe Hitne pomoći su intervenisale 104 puta od kojih 24 puta na javnom mestu, rekla je Tanjugu portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Više pročitajte OVDE.

SAOBRAĆAJ U SRBIJI

Foto: Tanjug/Oksana Toskić Foto: Tanjug/Oksana Toskić

Hladnije noći, smanjena vidljivost zbog magle, sumaglice ili niske oblačnosti i mokri kolovozi zbog česte kiše zahtevaju pažljiviju i sporiju vožnju, saopšteno je iz AMS S.

U prepodnevnim satima će slaba kiša uslovljavati mokre kolovoze na području Vojvodine i juga Srbije, a prisustvo magle i sumaglice će dodatno, otežavati vožnju u planinskim predelima centralne Srbije, sa kojom treba računati po kotlinama i pored rečnih tokova području Zaječara, Niša,Leskovca i Vranja.

Više pročitajte OVDE.

SAOBRAĆAJ U BEOGRADU

Ovog hladnog i maglovitog jutra, saobraćaj u Beogradu se odvija bez većih gužvi i zastoja.

Foto: Printscreen/Naxi.rs Foto: Printscreen/Naxi.rs

Intenzitet saobraćaja je pojačan na Gazeli, u oba smera.

Foto: Printscreen/Naxi.rs Foto: Printscreen/Naxi.rs

Na Autokomandi je kao i svakog jutra primetan veliki broj automobila, ali se vozila kreću. zastoja nema.

Auto-put je prohodan kao i Brankov most, centar grada i most na Adi.

DNEVNI HOROSKOP

OVAN: Možete da očekujete veoma pozitivnu atmosferu u komunikaciji sa svojim saradnicima na koje se možete osloniti. BIK: Nadređeni vam nisu preterano naklonjeni jer smatraju da svoje poslovne obaveze ne poštujete na način na koji bi trebalo. BLIZANCI: Očekuje vas prilika da na neki veoma neobičan i kreativan način dođete do poslovnih rešenja i pomaka. RAK: Moguće je da nemate mnogo sreće kada su u pitanju finansije i da na tom polju lako ulazite u nepromišljene rizike. LAV: Očekuje vas manja neprijatnost na poslu. DEVICA: Očekuje vas dosta poslovnih obaveza. Nervira vas to što se od početka dana niste organizovali kako treba. VAGA: Ne preporučuju se rizici ili bilo kakve igre na sreću. Ovo je jedan od onih dana kada igrate sami protiv sebe. ŠKORPIJA: Očekuje vas prilika da razmislite o pokretanju privatnog posla sa nekim od svojih prijatelja i poznanika. STRELAC: Očekuje vas prilika da odete na poslovne pregovore na kojima ćete pokazati svoju inventivnost i kreativnost. JARAC: Očekujete priliv novca i bićete zadovoljni do kraja dana. Materijalna situacija se popravlja i to vas raduje. VODOLIJA: Preporuka je da uzmete slobodan dan i da napravite kraći predah od posla. RIBE: Dokazaćete da ste sposobni da sprovedete u delo svoje velike dileme i razuverićete sve one koji su sumnjali u vas.

Više pročitajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MM.cistacica .

    11. oktobar 2016 | 09:36

    U Pozarevcu nema grejanja , i ako placamo cele godine . Kazu kvar , pa zasto nisu poceli na vreme hladne probe , a sada mi trosimo i onako skupu struju ,, plati Mujo " kad si glup poz.MM.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA