PATRIJARH IRINEJ ZA BOŽIĆ NA AVALI: Osveštenje krstova i božićna česnica u Hramu Svetog Despota Stefana Lazarevića (FOTO)

Pozivamo sve građane da zajedno sa decom dođu na Avalu i prisustvuju osveštanju krstova i lomljenju česnice u Hramu Svetog Stefana Lazarevića - navodi se u saopštenju Opštine Voždovac

  • 3

Na Badnji dan, u petak 6. januara 2017. godine u 15 časova, njegova svetost patrijar srpski Irinej osveštaće krstove na Hramu Svetog Despota Stefana Lazarevića na Avali.

Božićna poslanica patrijarha Irineja: Kosovo je duša Srbinova! Zato će ostati naše

Sutradan, na Božić 7. januara u 13 časova ispred Hrama biće organizovano lomljenje česnice za decu, u kojoj se nalazi jedan zlatnik za mališana koji bude imao najviše sreće, saopštila je Opština Voždovac.

Foto: Promo Foto: Promo

- Pozivamo sve građane da zajedno sa decom dođu na Avalu i prisustvuju osveštanju krstova i lomljenju česnice u Hramu Svetog Stefana Lazarevića - navodi se u saopštenju ove opštine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gale011bg

    4. januar 2017 | 18:39

    Patrijarh Pavle je isao i svuda obilazio svoj narod kada je imao snage. Ima vernika verujem i van opstina oko BG. Mislim da ga nebi niko tukao da proseta i pozdravi svoj narod na ulicama

  • Xman

    4. januar 2017 | 13:08

    Ladno su i na Avali postavili crkvu. 21. vek a mi nasu decu ucimo budalastinama i bajkama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA