Vikendom besplatni treninzi košarke za mlade Voždovčanke (FOTO)

Sve zainteresovane devojčice za besplatno treniranje košarke mogu se prijaviti svake subote i nedelje u sportskom balonu „Top Spin“ pri Osnovnoj školi „Dositej Obradović” u Uliici Maksima Gorkog 94

  • 1

Deseta lokacija škole košarke gde devojčice školskog uzrasta do 15 godina sa teritorije GO Voždovac mogu besplatno da treniraju košarku subotom i nedeljom od 12 do 13 časova, otvorena je danas prijateljskom utakmicom, u organizaciji Pokreta za žensku košarku Marina Maljković i opštine Voždovac.

Opština Voždovac organizuje besplatne treninge košarke za devojčice do 15 godina

Opština Voždovac apeluje: Redovno čistite sneg, kazne su od pet do 50.000 dinara! (FOTO)

Naš proslavljeni košarkaški trener Marina Maljković u znak zahvalnosti za prepoznavanje važnosti Pokreta, Gradskoj opštini Voždovac poklonila je košarkašku loptu sa njenim potpisom.

- Došli smo do impresivnih brojki od 28 nedeljnih treninga za, trenutno, 400 devojčica. Srećna sam svaki put kada dođem i vidim nasmejana lica. Zadovoljstvo dece nam daje energiju da idemo dalje i nastavimo da rastemo kako bi što veći broj malih košarkašica dobio priliku da besplatno trenira, pa s tim u vezi želim da najavim da ćemo već sredinom februara imati besplatne škole i u Obrenovcu i Somboru -  rekla je Marina, koja je u subotu, u turskom prvenstvu, ostvarila pobedu sa svojim Galatasarajem na gostovanju u Mersinu, a već dan kasnije je stigla u Beograd da bi se družila sa svojim malim košarkašicama.

Foto: Gradska opština Voždovac Foto: Gradska opština Voždovac

Ona je dodala:

- Nama je cilj da za godinu dana imamo jednu ozbiljnu cifru od 1.000 sportistkinja.

Pobednicama prijateljske utakmice podeljene su medalje.

Foto: SEM Foto: SEM

Sve zainteresovane devojčice za besplatno treniranje košarke mogu se prijaviti svake subote i nedelje u sportskom balonu „Top Spin“ pri Osnovnoj školi „Dositej Obradović” u Uliici Maksima Gorkog 94.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA