Uskoro velike promene u javnom prevozu: Bus plus će važiti sve do Pančeva?

Gradska uprava je raspisala tender na kome traže stručnu kuću koja bi izradila studiju opravdanosti zajedničkog obavljanja komunalne funkcije javnog prevoza grada Pančeva i grada Beograda

Komentari

 • Muki

  Tako i treba to je nekada tako i bilo, ali samo ko je putovao beovozom, ja kao srednjoškolac sam redovno išao do pančeva, sa mesečnom markicom druga zona.

 • Beogradjanin

  Nemam nista protiv, mislim da bi to pomoglo svima, ali prvo bi trebalo poraditi na infrastrukturi i dograditi jos po koji most do Panceva pre nego sto se poveca frekvencija saobracaja i prevoz ljudi a povecace se kad se prevoz olaksa. Sada su guzve i samo ce se povecavati. Fali nam jos mostova.

 • Goran

  Da im olakšamo tu studiju - neka provedu par dana na stanici gde se čeka prevoz iz Pančeva ka Beogradu, odmah će im biti jasno!!!

 • Filip

  Ovo sa Starom Pazovom bi bila sjajna ideja.Muka je svim ovim ljudima doci do Beograda.Lasta prevoz je bahata,bezobrazna,neredovna i preskupa.Trebalo bi se tome stati na kraj.Uvesti gradsku liniju iz Beograda pod hitno do St.Pazove preko N.Pazove.Narod ce da se preporodi.Podrzavam ovo!

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima