Devojka (18) koju je hrabri Damijan spasao od sigurne smrti pošto je skočila sa Brankovog mosta za svog heroja ima jaku poruku

Devojčica je bila godinama u strahu, od svih je krila šta se dešava. Dok mu prošle godine, kako kaže, nije priznala da ju je seksualno zlostavljao očuh

  • 4

Otac A. D. (18), koja je u noći između subote i nedelje pokušala da se ubije skokom s Brankovog mosta, kaže da je njegova ćerka potražila stručnu pomoć i da teži oporavku.

"Očuh je zlostavljao, bila je mučena i vezivana": Otac otkrio strašnu prošlost devojke koja je skočila sa Brankovog mosta

(Uznemirujući video) Skok devojke sa Brankovog mosta primetio je Beograđanin: Da je nisam video, udavila bi se

Devojka skočila s Brankovog mosta: Ostavila je torbu i telefon, pa se bacila

A. D. skočila je s Brankovog mosta, a njen život je u poslednji čas spasao slučajni prolaznik koji je alarmirao sve. Devojka se oporavlja uz negu stručnjaka i oca.

- Tek je sada shvatila kakve je posledice mogla da prouzrokuje samoubistvom. Ona želi da joj bude bolje, na njenu inicijativu smo ovde, gde će krenuti na razgovore i u dnevnu bolnicu - priča za "Blic" Aleksandar D. dok sa ćerkom čeka doktora u Institutu za mentalno zdravlje.

A. D. je kobne večeri skočila s Brankovog mosta, ali je spasena brzom reakcijom prolaznika.

Dok smo pričali telefonom s ocem devojke o momku koji joj je spasao život, ona se uključila u razgovor i samo kratko rekla: "Hvala mu puno".

Otac mlade devojke želeo je da podeli priču njegove ćerke sa našim čitaocima, u nadi da će ohrabriti i druge koji se nalaze u sličnoj situaciji da reaguju na vreme.

- Moja ćerka prati od posledica depresije i trauma koje su se dešavale 17 godina unazad. Razdvojili su je od mene dok je još bila beba. Prvo ju je zlostavljala baka sa majčine strane kod koje je živela. Još odmalena ju je terala da krade, vezivala je i tukla - potreseno započinje otac.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Prema njegovim rečima, devojčica je bila godinama u strahu, od svih je krila šta se dešava. Dok mu prošle godine, kako kaže, nije priznala da ju je seksualno zlostavljao očuh.

A potom je uz pomoć oca otišla u Institut i tamo se poverila psiholozima.

Od avgusta prošle godine vodi se postupak protiv očuha.

"Blic" je pomogao A. D. i njenom ocu Aleksandru da stupe u kontakt sa Damijanom Oklopdžićem, momkom koji joj je spasao život.

- Neprestano mi je zahvaljivala. Rekla je da me je sve vreme čula kako vičem upomoć, i da ju je to držalo u tom momentu i dalo snagu da ne pusti stub za koji se držala - kaže Damijan Oklopdžić, momak koji je alarmirao okolinu i snimio celu situaciju.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MAJKA

    1. jun 2017 | 09:08

    Damijane sine nasao si se u pravo vreme i na pravom mestu.Neka ti Bog da zdravlja i srece u zivotu.

  • Anamarija Dimitrijevic

    1. jun 2017 | 11:29

    Ostala sam živa.. To je bitno.. I hvala mu mnogo!! Ne znam sta bi bilo da nije bilo njega.. Hvala ti Damjane puno..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA