RADOVI U RUZVELTOVOJ PRODUŽENI: Evo kada će se završiti treća faza

Da li će drugo produženje uticati i na to da se krajnji rok za rekonstrukciju Ruzveltove predviđen za 16. novembar odloži, ostaje da se vidi

  • 1

Iako je najavljeno da će treća faza radova u Ruzveltovoj ulici biti završena do 1. oktobra, neimarima će biti potrebno još pet dana.

Radovi u Ruzveltovoj produženi do 1. oktobra: Ove ulice će biti zatvorene za saobraćaj

Završetak deonice od Kraljice Marije do Bulevara kralja Aleksandra željno se iščekuje, jer bi tramvajski saobraćaj koji prolazi saobraćajnicom Kraljice Marije bio normalizovan, a gužve smanjene.

Na preostalom delu ostali su finalni radovi na popločavanju platoa ispred Novog groblja, trotoara i stajališta, pišu Večernje novosti.

Da li će drugo produženje uticati i na to da se krajnji rok za rekonstrukciju Ruzveltove predviđen za 16. novembar odloži, ostaje da se vidi.

Naviknute na radove oko Slavije i Ruzveltove, beogradske vozače sačekalo je za vikend još jedno iznenađenje - radovi na kolovozu u Bulevaru despota Stefana.

Foto: Beoinfo

“Ekipe službe za građevinsku operativu JKP "Beograd put" izvode radove na zameni asfaltnih slojeva na deonici od Ulice Mije Kovačevića do Ulice vojvode Dobrnjca u smeru ka gradu. Radovi su bili neophodni zbog dotrajalosti kolovoza, mnogobrojnih oštećenja i kolotraga koji su ometali normalno odvijanje saobraćaja”, ističu iz "Beograd puta".

Asfaltiranje se pretežno izvodi noću kako bi se što manje remetio saobraćaj, a predviđeno je da budu završeni u ponedeljak.

Zbog radova na kolovozu, za saobraćaj će biti zatvorena i Višegradska ulica. Na deonici od Kneza Miloša do Resavske, u nedelju od 20 sati do ponedeljka ujutru, saobraćaj će ovde biti obustavljen.

Daljinac

(Telegraf.rs / Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Radodrag

    3. oktobar 2017 | 13:24

    A gde im im je nadstrešnica da zaštiti putnike od kiše i snega dok čekaju tramvaj na polaznoj stanici kod Omladinskoga stadiona? Pre je bila kakva takva a sada koliko vidim nema nikakve.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA