Beogradski taksisti sve više izbacuju radio stanice iz upotrebe: Nov sistem u pojedinim vozilima, vozači više (valjda) neće biti nervozni

Pojedina taksi udruženja izbacila su iz upotrebe radio stanice, a uvela su tablete

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Zoran
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Taksista

    01. decembar 2017 | 15:00

    Tablet je sigurna propast za gazdu koji ga uvede u udruženje....Zloupotrebe pri dodeli vožnji od strane ljudske ruke tera taksistu da beži iz tog udruženja jer od priče da GPS daje vožnju najbližem u praksi ne postoji.Potvrda vožnje preko tableta traje 10 sekundi sto u praksi znači da kad grune posao oko Bg-arene posle koncerta veze se otkidaju i stranka zove drugu asocijaciju.Drugo ja ni ne znam da se završio koncert jer nemam stanicu gde čujem šta se čita i gde je krenuo posao.Treće primoran sam da sedim i bučnim u tablet čekajući vožnju jer ako izadjem da se družim sa kolegom prodje vožnja i ja moram na kraj reda ponovo da čekam.Kompjuter mi da vožnju kao najbližem dok je ja potvrdom na tabletu prošao sam adresu za 2 km nemam gde da okrenem....ma užas živi pitajte bilo kog taksistu pa će te čuti šta misli o tableti a.Da to valja prvi bi uveo najjače udruženje Pink taksi ali nisu ludi da unište preko noći posao koji su godinama stvarali...Oni će pre uvesti još 10 linija i dispečara nego da unište posao sa tabletama.Tablet je za banana firme koje imaju do 300 ljudi a ne za ozbiljnu firmu kakva je Pink od 1600 ljudi.Treba da se omogući stranci da pizove taksi putem aplikacije na mobilnom ali ja moram da primim vožnju u realnom vremenu na terenu putem stanice a ne da promašim adresu dok je potvrdim na tabletu.Ovo živa istina iz prve ruke.

  • Johan

    01. decembar 2017 | 11:47

    U Novom Sadu pojedina udruženja rade pomoću navigacije već 3 godine a u Čačku 4-5 godina.

  • Zoran

    01. decembar 2017 | 04:36

    Dabe njima tableti i svi noviteti savremenog drustva,kada je veccina njih:nepostena,ohola,nekulturna,sklona tucama,naplacuje kako hoce. I koliko hoce.Jednom dao 50 evra taksisti nisam imao drugo i kazem donecu ti dinare iz stana za voznju,a ovo ti je kao zalog on pobeze kkao ker sa 50 evra,ma ne mogu da ih vidim ocima,radije peske nego sa njima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA