Radno vreme prodavnica, zanatlija, ugostitelja i benzinskih pumpi za praznike

Svi su dužni da raspored, početak i završetak radnog vremena istaknu na vidnom mestu objekta

Komentari

 • Srbenda

  Ja imam prodavnicu i najjradije bih da ne radim subotu i nedelju a petak skraceno, kao sto i jeste u Nemackoj u vecini slucajeva, ali svi rade pa moras i ti, a drugo tesko da ce se nasi kupci navici da kupuju i skladiste potrepstine za dva i po ne radna dana, navikli su da dolaze za sitnicu svaki cas, mislim na gradjane prvenstveno jer selo je druga prica.

 • OljaK .

  U italiji rade ovde za pred božić u nedelju do 18 i 31 isto.al se bune.

 • Night Marines

  Otvorite radnje ne brukajte se nismo svi vernici

 • mama

  Evo ja u skandinaviji.ovdje prodavnice ne rade na Badnji dan 24.12 i 25.12 na prvi dan Bozica, vec drugi dan rade skraceno par sati ne sve samo neke. Za Novu godinu ne rade samo 1.januar, ili rade skraceno. 31.12. normalno rade ako nije nedelja

 • Jogogo

  A jel Beograd Srbija?U Beogradu,o Beogradu,za Beograd,iz Beograda!Jel može to da važi za celu Srbiju il ostali gradovi nisu deo iste?

 • Milka R.

  Vi samo o Beogradu?cela Srbija je u pitanju??privatnici rade i nedeljom i praznikom ..a radnici minimalac dobiju!!u moje vreme mladosti radnje nisu radile od subote od 4h do ponedeljka ...zalosna nam majka bila dokle smo dosli dase nezna ni nedelja kad je ni praznik!!

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima