≫ 

Grmi golotinja na Adi, nismo znali gde pre da gledamo: Proleće tek stiglo, a Beograđanke već zategnute i preplanule (FOTO)

Dok su momci roštiljali, devojke su pripremale svoje telo za leto. A mi nismo odoleli, a da ne snimimo sve to. Mislimo na ovaj drugi deo, naravno

  • 44

Visoka temperatura, 1. maj, Ada Ciganlija i prelepe žene - da li možete da zamislite nešto primamljivije za pogledati u ovom trenutku? I dok su muškarci roštiljali, redakcija Telegrafa zatekla je na "beogradskom moru" atraktivne devojke koje su žarile svojim seksipilom. Nismo odoleli, a da ne slikamo sve ovo. Pogledajte šta je ekipa Telegrafa snimila, obećavamo da vas prizor sigurno neće ostaviti ravnodušnim.

Ada je opet prepuna zgodnih preplanulih devojaka sa zanosnim oblinama.

Ne zna se da li na sajmu više sijaju haljine na seksi devojkama ili karoserije novih zveri (FOTO) (VIDEO)

Beograđanke su iskoristile neradan dan i ovu visoku teperaturu kako bi se rashladile, osunčale i pripremile kožu i telo za sve kratke suknje i haljinice, a muška populacija imala je šta da vidi.

Na Adi je najbitnije zauzeti dobro mesto/ Foto: Telegraf

Devojke su se potrudile da prikažu svoje atribute u najboljem svetlu i bilo je lepo videti ih u ovakvom izdanju posle svih onih višemesečnih zimskih odevnih kombinacija.

Bilo je i onih koje su vremena našle za malo rekreacije.

I osunčati svaki deo tela/ Foto: Telegraf

Dani će biti sve topliji, pa upozoravamo posetioce Ade da koriste kreme sa zaštitnim faktorom i da se sklone u hlad kad je sunce najjače. Bićete lepe i u hladu. Uživajte!

Lepo je videti Beograd u ovakvom izdanju, zar ne? Da li biste pravili društvo nekoj od atraktivnih devojaka po ovom vrelom danu?

Kada bi ona došla na Adu, nastao bi haos:

Pored tena, treba voditi računa i o liniji/ Foto: Telegraf
Barem Ada nudi mnoštvo mogućnosti za rekreaciju/ Foto: Telegraf
Roleri ili bajs, nebitno. Važno je oblikovati telo, a ovim devojkama to baš ide od ruke/ Foto: Telegraf
Da se vratimo na sunčanje/ Foto: Telegraf
I opuštanje/ Foto: Telegraf
I poneki selfie/ Foto: Telegraf
Nama se čini da su devojke iskoristile bolje dan od muškaraca koji su samo roštiljali/ Foto: Telegraf

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M

    1. maj 2018 | 18:11

    Pa jedva su cekale da se skinu

  • R.F.

    1. maj 2018 | 19:16

    Sve same noge i gola dupeta

  • Bota

    1. maj 2018 | 22:28

    Nas Srbe je Bog obdario da imamo lepe zene jer smo uvek znali da cenimo zensku lepotu.Cak smo u narodnim pesmama od pretkosovskog I Kosovskog ciklusa pevali o zenskoj lepoti nazivali ih vilama a sve junake opisivali u drustvu lepotica.Oni sto su do pre jednog veka svaku lepu zenu proglasavali za vesticu I stavljali na lomacu sad ih je bog kaznio I sve su im zene ruzne ridje I pegave.Znat I sami ko su ti sto su do skoro sprovodili inkviziciju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA