Karambol u Terazijskom tunelu usred popodnevnog špica: Lančani sudar autobusa i automobila blokirao ovu prometnu deonicu

Dva automobila su udarila u autobus

  • 3

Lančani sudar usred najvećeg saobraćajnog špica blokirao je Terazijski tunel oko 16.35, kada je u autobus najpre udario jedan automobil, da bi onda druga kola udarila u taj auto, potvrdili su za Telegraf.rs iz MUP-a.

Ko je napravio Beograd kakav poznajemo? (VIDEO)

- Do sudara je došlo u traci koja od Zelenog venca ka Dečanskoj. U autobus na liniji 95 je prvo udarilo jedno putničko motorno vozilo, a onda je drugo udarilo u ta kola. Jedno lice iz autobusa zatražilo je lekarsku pomoć - rekli su iz MUP-a.

Sve stoji u traci ka Dečanskoj Printskrin: Facebook/Novak Djekic

Dok se sudar ne raščisti traka je potuno zaustvaljena, što je dodatno otežalo saobraćaj u najfrekventnije doba dana. Kolone automobila počele su da se formiraju još od Brankovog mosta.

Jedna osoba tražila je lekarsku pomoć Printskrin: Facebook/Novak Djekic

Vozačima koji pokušavaju da od Novog Beograda i Zemuna stignu u centar grada savetuje se da, ako mogu, pokušaju da reku pređu preko nekog drugog mosta, kako bi izbegli gužvu.

Drvoseči sa Košutnjaka preti do tri godine zatvora, u toku je potraga za njim: Tužilaštvo pokrenulo krivični postupak (VIDEO)

Daljinac

(D.D.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Suza

    4. maj 2018 | 18:47

    Težak dan i težak život vozača GSP. A automobilisti krše sva pravila!

  • ludi kure

    4. maj 2018 | 22:03

    Nazalost je tako. Trebali su da naprave metro, jos pre sto godina. Pa nebi imali problem danas.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA