Održana radionica "Bulevar ženskih tajni" na Savskom vencu

Novinarke Vesna Dedić i Sanja Marinković održale su danas svoju sedamnaestu po redu radionicu "Bulevar ženskih tajni" u Kući kralja Petra I na Senjaku

  • 0
Foto: Promo

Njihove gošće bile su uspešne žene sa Savskog venca, srpska reprezentativka u streljaštvu Andrea Arsović, preduzetnica i vlasnica frizerskog salona Anđelka Simić, najpopularnija beogradska matičarka Gordana Zorić, trener za lični i poslovni razvoj, instruktor joge i kreatorka programa Yalcconcept Jovanka Vajagić i specijalista kozmetologije i terapije za usporavanje starenja lica Tanja Kurčubić.

Foto: Promo

Oko dvesta prisutnih dama sa Savskog venca na početku je pozdravila i predsednica Opštine Irena Vujović koja je izrazila zadovoljstvo što je „Bulevar ženskih tajni“ stigao i na Savski venac.

Foto: Promo

Kako su objasnile Vesna Dedić i Sanja Marinković, koje već drugu godinu za redom u čitavom regionu organizuju ove radionice, cilj programa je da inspirišu i motivišu žene da žive život kakav žele, postignu svoje ciljeve i da na tom putu do uspeha budu srećne.

Foto: Promo

- Obe smo već dugo novinarke, majke, partnerke i kao sve žene pokušavamo da budemo dobre svima koji čine naš život. Ono što je lepo u našim životima je što smo zaslužile poverenje kako gledalaca, tako i naše dece i naših prijatelja. Posle svih ovih godina i dalje, poput junakinje jednog od Vesninih romana, verujemo da nam se još nisu desile sve lepe stvari u životu - istakle su Vesna i Sanja.

Foto: Promo

Tokom tročasovnog programa na centralnoj bini Sanja i Vesna su razgovarale sa najuspešnijim damama sa Savskog venca, razmenjujući iskustva i savete međusobno, u čemu im je pomagao i trener za lični razvoj Siniša Ubović.

Foto: Promo

- Na najvažnijim raskrsnicama života ne postoje putokazi već ih moramo sami pronaći. Najvažnije je da na tom putu budemo zadovoljni i koliko je moguće srećni. Odustajanje nije opcija. Svaka žena treba da više udovolji sebi, da ima više samopoštovanja jer će samim tim imati i više poštovanja okoline - neke su od poruka koju su voditeljke, gošće i dame u publici razmenile tokom manifestacije.

Na kraju za sve prisutne dame priređen je koktel, a svaka od njih dobila je na poklon knjige autorki Sanje Marinković i Vesne Dedić.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA