100 evra za 2 sata nedeljno "stajanja nad glavom": Angažovanje ličnog trenera novi trend u skidanju kilograma. Budžet mršavi zajedno sa vama

Od nedostatka tuđe volje može dobro da se živi - debelo košta da vas profesionalac natera da se pokrenete

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Deki
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Deki

    25. septembar 2018 | 12:14

    Svako ko trenira je prica za sebe,privatni trener mora da svakoj osobi prilagodi trening adekvatan njegovoj konstituciji,tezini,visini,trenutnoj snazi i kondiciji,zdravstvenom stanju...Na you tubu prikazuju pogresne vezbe,sta i koliko raditi,saveti u vezi ishrane a retko je da ce neko da kaze istinu,zato se ne treba zanositi da slusate i gledate i imate rezultate besplatno.Najbitnija stvar je zdravlje a uz zdravlje je pravilan rad,hrana,san i celodnevne navike uskladiti sa treninzima.Nije isto raditi neku fizikaliju i pravilno se baviti sportom,to su dve potpuno razlicite stvari.PT koji prilagodi trening i ishranu koji vama prija je osoba koja zna sta radi i to naravno mora i da kosta,jer doci do faze da vi kao PT znate da svakoj osobi prilagodite trening i ishranu koja odgovara toj osobi potrebno je mnogo iskustva i puno,puno godina rada iza vas.

  • PT

    25. septembar 2018 | 11:10

    U svakoj branši ima raznih... Neko je zaista stručan, većina prosek ili instagram-influence-personalni treneri bez struke. Biti uspešan PT (personalni trener) zahteva puno znanja i različitih iskustava koja za cilj imaju poboljšanje, prvenstveno zdravstvenog stanja klijenta, pa fizičkog, telesnog... Imati mnogo klijenata, izgledati lepo, objavljivati sve i svašta....nije garant stručnosti. Dakle, kvalitet. Ne kvantitet. Samo i isključivo rezultati pojedinca mogu biti jedno od merila uspešnosti PTa. Shodno tome i trenutnom stanju, problematici treba birati profesionalca, koji zaista može uticati. U razvijenim državama, u okviru bolnica/klinika postoji jako veliki broj ličnih trenera, stalno zaposlenih. Kod nas se to sve svodi na "Dr. mi je prepisao fizičku aktivnost." Kakvu aktivnost? Kog obima? Intenziteta? Da li ja to mogu? Umem? I još 1000 drugih pitanja... Zato postoje PT. Dakle, ljudi koji su produžene ruke doktora. Čitajući članak, stičem utisak da je profesija pomalo degradirana i obezvređena. Slažem se da velika većina ne može da priušti sebi istog, ali i to je stvar perspektive. Da li bi ste pre uližili u PT ili u lekove? Izbor je vaš.

  • Deki

    25. septembar 2018 | 11:03

    Treneri su od pomoći i izuzetno korisni za ljude koji su početnici i koji nisu do sada imali dodira sa vežbanjem, da se pokrenu, da znaju koje vezbe kako i koliko da rade, da imaju nadzor i motivaciju. Pored toga obavezna disciplina u ishrani i redovnost na treninzima i nakon otprilike 6 meseci rezultati su drastični. Na kraju krajeva, na sta cete radije da potrosite sto evra mesečno ako necete na popravljanje svog fizickog izgleda, zdravlja i skoka zadovoljstva samim sobom i samopouzdanja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA