≫ 

Nelegalni prodavci paprika vrebaju na svakom ćošku: Inspektori na Novom Beogradu zaplenili pet tona sa divljih tezgi

Nelegalna prodaja cvetala kod "Kvantaša"

  • 9

Komunalni inspektori Odeljenja za inspekcijski nadzor nad trgovinom su na teritoriji opštine Novi Beograd, kod Veletržnice "Beograd", takozvane "Kvantaške pijace" izvršili inspekcijski nadzor uz asistenciju četiri patrole MUP-a i JKP "Gradska čistoća" i od nelegalnih prodavaca oduzeli čak pet tona paprike.

Dve "ajvarske" struje u Srbiji: Ko sprema pravi, a ko "lažni"? Krčka se svađa zbog pečenja/barenja, a tek oko patlidžana

Tokom nadzora u nelegalnoj trgovini zatečeno je šest neregistrovanih subjekata od kojih je oduzeto oko pet tona paprike. Tim povodom sekretarka Sonja Podunavac je podsetila da se ovakve kontrole svakodnevno vrše.

- Uspostavljanje i održavanje komunalnog reda u gradu je jedan od osnovnih ciljeva aktivnosti koje sprovodi Sekretarijat za inspekcijske poslove. Zato ćemo nastaviti sa ovakvim akcijama jer je u interesu svih nas da grad bude uređen i čist i da se roba prodaje na za to određenom mestu i legalno. Komunalni red mora da se poštuje i insistiraćemo na tome - rekla je Sonja Podunavac.

VIDEO: Zbog paprika ovaj čovek je završio pred sudom

(Telegraf.rs/Beoinfo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dzu

    1. oktobar 2018 | 17:48

    Sramota bolje hapsite one sto diluje nego poštenog seljaka !!

  • Ja

    1. oktobar 2018 | 17:41

    Nelegalno prodaju paprike? Ma dal je to moguće?

  • Vesnaki

    1. oktobar 2018 | 17:53

    A ovi s drogom sve legalni. Pustite ljude neka prodaju i kupuju povrće, ništa nelegalno. Jurite ove s drogom ako baš radite svoj posao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA