≫ 

Ušetala je na štiklama u uskoj haljini, uzela TV i izašla sa njim kao da se ništa nije dogodilo: Neverovatni snimak iz beogradske radnje (VIDEO)

Sigurno je da bi ova žena malo kome delovala sumnjivo, obučena u poslovnu suknju i visoke potpetice

  • 13

Redakcija Telegrafa dobila je snimak sa sigurnosnih kamera jedne prodavnice tehničke robe na kom se jasno vidi kako nepoznata žena bez imalo blama krade televizor.

Na snimku se vidi žena kako šeta po prodavnici, dok se nasred radnje nalazi stalak sa nekoliko kutija sa televizorima. U jednom trenutku radnik se saginje, uzima jednu kutiju, izvlači je malo iz gomile i udaljava se dok navodno vodi razgovor preko mobilnog telefona.

Srpkinja pljačkala po luksuznim radnjama u Budvi: Glumila je da kupuje, a iz tuđih torbi je uzimala pare! Uhvatili su je veoma lako

Nekoliko sekundi kasnije na njegovo mesto dolazi žena, izvlači kutiju sa gomile, uzima je u ruku i, kao da se ništa nije dogodilo, kreće ka izlazu iz prodavnice.

Video se tu prekida, pa ne znamo da li je žena uspela da izvuče ukradeni televizor ili je obezbeđenje uhvatilo na izlazu. Ali, sigurno je da bi malo kome delovala sumnjivo, obučena u poslovnu suknju i visoke potpetice.

Pitali smo kompaniju u čijem je vlasništvu prodavnica šta se tačno desilo tog dana.

- Nakon provere sa kolegama došli smo do informacije da je istražni postupak u toku. U cilju istrage nismo u mogućnosti da damo preciznije informacije o navedenom snimku - rekli su za Telegraf u ovoj kompaniji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PETAR 1

    4. oktobar 2018 | 18:58

    Gospodo, proslo je vreme kada su lopovi nosili patike (sangajke, i poc. farmerke), sto mi ovo nesto poznato. sad kradu na nivou dobro je da gospodja nije povela nosaca da se ne muci (sala).

  • Kum Žoržo

    4. oktobar 2018 | 16:43

    Možda je otišla na kasu...ne vidimo da li je ka izlazu ili negde drugo...

  • Н. С.

    4. oktobar 2018 | 16:23

    КАКВА ЈЕ ТО ПОСЛОВНА СУКЊА?.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA