Ovo su beogradski Boni i Klajd: Sreli smo zaljubljeni par koji krši zakon na metar od policije nasred Bulevara kralja Aleksandra

Zagrljeni su prkosili i znaku, i uniformi policajca

  • 7

Najnežnija fotografija zabeležena je juče na Bulevaru kralja Aleksandra. U moru zaljubljenih parova jedan se naročito izdvajao. Oni se nisu samo grlili, ni samo držali za ruke - delovalo je kao da su se s godinama zaista spojili u jedno.

Deka i baka, ona odveć slaba da se sama kreće, polako su klizili niz asfalt. Ženica se oslanjala na njega svom svojom malom težinom, a delovalo je kao da su njena ramena i seda glava odavno napravili otisak u njegovim grudima. Priča o tome kako u ljubavi dvoje postaju jedno telo se u njihovom slučaju na najlepši način obistinila.

Kako nikim, valjda ni sa kim? Masovne prozivke na račun "Slagalice" pokazale su koliko u stvari nemamo pojma (FOTO)

Da li su zalutali ili je baka zaista bila preumorna da hoda do pešačkog prelaza, tek ovi ljubavnici su ipak i prekršili zakon, prelazeći ulicu van pešakog. Čekali su na šinama da se saobraćaj ka Đeram pijaci zaustavi, a onda korak po korak prešli ulicu tamo gde nije dozvoljeno.

Foto: Marko Jovanović

Samo nekoliko metara od njih saobraćajni policajac je regulisao vožnju, ali baka i deka su brzinom daleko manjom od propisane uspeli da se izmigolje njegovom pogledu i kazni.

(D.D.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA