≫ 

Novobeograđani u neverici gledaju crni soliter nakon požara: "Je l' moguće da je ovo moja zgrada" (FOTO)

Tužna slika posle požara u Bloku 63

  • 14

Ceo Novi Beograd sinoć se digao na noge - vatra i dim koji su se širili iz Bloka 63 ukazivali su na katastrofalan požar. U njemu je stradao jedan šezdesettrogodišnji muškarac, kojeg komšije nisu uspele da izvuku iz požara. Tek na svetlu dana mogu se videti katastrofalne posledice ovog požara.

Foto: Telegraf

Soliter na adresi Gandijeva 132 crni se od 13. sprata pa naviše. Garež je zahvatila ogroman deo fasade, jer se vatra širila naviše.

Foto: Telegraf

Čak i oni kojima plamen nije zahvatio stan imaće velikih problema da se reše posledica dima koji je kobne noći kuljao iz stana njihovih komšija.

- Tuga, sine. Pitam se, je l' moguće da je to moja zgrada. Vidiš ti koliko se vatra širila. Žao mi je komšije, to je strašna smrt. Pitam se kako će se očistiti ta fasada i šta će biti s onima gore - pričala je jedna žena dok je posmatrala vrh svog solitera.

VIDEO: Ogroman požar na Novom Beogradu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • doberman

    17. novembar 2018 | 13:50

    meni je veća enigma kako se ove privremene zgrade od betonskih elemenata nisu dosad urušile same od sebe, a garež sa betona će kiša da spere, no sikiriki.

  • Mck

    17. novembar 2018 | 13:59

    Ne znam da li je to ovde slucaj,ali ih je bilo..kada ce zakonom da se zabrani kuvanje na terasi?!

  • Jeca

    17. novembar 2018 | 19:12

    Trebalo bi napraviti neku akciju da mi Novobeogradjani pomognemo ljudima kako mozemo, da pokazemo solidarnost sa svojim sugradjanima koji su izgubili domove.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA