≫ 

Izmene na autobuskim linijama zbog radova na Čukarici

Radovi će se izvoditi od subote, 8. decembra od 7 časova do nedelje, 9. decembra do 15 časova

  • 1

Zbog izvođenja radova na raskrsnici ulica Ace Joksimovića i Ratka Mitrovića, na Čukarici, koje će izvoditi JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija", u periodu od subote, 8. decembra od 7 časova do nedelje, 9. decembra do 15 časova, doći će do izmene režima rada linija javnog prevoza.

Vozila sa linija 37, 50, 89, u oba smera će saobraćati ulicama Ratka Mitrovića, Jablaničkom, Trgovačkom i dalje redovnim trasama.

Vozila sa linije 52 u oba smera će saobraćati Vinogradskim vencem, Jablaničkom, Trgovačkom i dalje redovnom trasom.

Vozila sa linije 57 će saobraćati ulicama Ratka Mitrovića, Dimitrija Avramovića, Veljka Petrovića, Jablaničkom, Ratka Mitrovića i dalje redovnom trasom.

UKIDAJU SE NEKA STAJALIŠTA

Ukidaju se stajališta: za linije 37, 50, 52, 57 i 89: "Ratka Mitrovića" u smeru ka periferiji; za linije: 37, 50 i 52: "Žarkovo" u smeru ka periferiji; "Ace Joksimovića" u oba smera i "Ratka Mitrovića" u smeru ka gradu; za liniju 57 u smeru kretanja ka ulici Kneza Višeslava: "Jovana Mikića" i "Milovana Čelebića"; za liniju 89 u oba smera: "Dom zdravlja", "Jovana Mikića" i "Milovana Čelebića".

Uspostavljaju se stajališta za liniju 57: u Ulici Dimitrija Avramovića, neposredno ispred kolskog ulaza kućnog broja 22 i u Jablaničkoj ulici, ispred objekta sa kućnim brojem 53.

VIDEO: Putnik ispao iz autobusa gradskog saobraćaja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Biljka

    8. decembar 2018 | 08:27

    Pa proletos su kopali. Sad u sred zime opet. Nikako da odrade kakobtreba. Tako su na zelenim povrsinama kopali duboke sanceve uz moju zgradu na Banovom brdu i tako ostavili i zaboravili. Blata na sve strane, pa smo bili prinudjeni da zovemo Zelenilo koje im je zapretilo da ce podneti prijave protiv njih u koliko sve ne vrate u normalu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA