≫ 

FOTO SA LICA MESTA: Automobil udario ambulantna kola u Novom Beogradu, prevrnula se preko saobraćajnog znaka

Građani su pritrčali da pomognu lekarima i izvuku iz vozila Hitne pomoći ljude

  • 5

Vozilo hitne službe danas oko 11 sati učestvovalo je u saobraćajnoj nezgodi kod Novog Merkatora na Novom Beogradu, a dve osobe tom prilikom su povređene.

Kombi sa lekarima udaren je sa zadnje strane i usled tog sudara prernuo se na bok. Prema rečima očevica sa lica mesta, sudario se sa automobilom, a nekolicina građana, vozača i pešaka, odmah je pritrčala u pomoć i pokušala da izvuče iz vozila ljude, ali u tome nisu uspeli.

Foto: Telegraf

Zatim su pokušali da isprave ambulantna kola privatnog medicinskog prevoznika, koje je palo preko saobraćajnog znaka, a na kraju su u tome i uspeli.

- Saobraćajna nesreća na ovom mestu dogodila se oko 11 sati. Učestvovalo je dva vozila. Povređene su dve osobe i prevezene u zemunsku bolnicu - rečeno je iz MUP-a za Telegraf.

(M.Ro., b92)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Texasm86

    10. decembar 2018 | 12:48

    Pa kako voze, oni i policija, ni ne čudi me....

  • Tt

    10. decembar 2018 | 14:25

    Kakvo je to vozillo ,,privatnog medicinskog prevoznika" koje koristi rotaciono svetlo kakvo koristi Hitna Medicinska.pomoc tokom intervencoje? Da li se to.po zakonu sme a ako ne da li je to krsenje zakona? Gde se po zakonu registruju sanitetska vozila ,,privatnog medicinskog prevoznika" I da li ona smenu da imaju sirenu sa rotacionim svetlom. Gde se rwgistruje delatnost ,,privatnog medicinskog prevoza" i kojim zakonom je to uredjeno?

  • Dragan

    10. decembar 2018 | 13:14

    Pod rotacijom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA