Gola studentkinja preplašila kolege u Studentskom gradu: Skinula sve sa sebe pa se molila đavolu, intervenisala i policija

Policajci su razgovarali s devojkom koja je bila u sobi kad je njena cimerka izvodila ritual, kažu studenti

  • 26

U studentskom domu "Studentski grad" na Novom Beogradu dogodio se nesvakidašnji i krajnje čudan incident, koji je preplašio mlade ljude koji u ovom domu borave.

Naime, priča koja se već nekoliko dana prepričava među studentima tiče se devojke koja se navodno u toku noći molila đavolu u svojoj sobi, potpuno naga.

Prema rečima studenata, devojka je razbacala sve po sobi i tako probudila i cimerku, koja se uplašila i istrčala napolje.

Foto: Milena Đorđević

- Niko ne zna šta se tačno dogodilo. Po domu se priča da se molila đavolu i da je bila skroz gola. Dolazila je i policija, svi smo ih videli. Policajaci su razgovarali s devojkom koja je bila u sobi kad je njena cimerka izvodila te rituale ili kako god da ih nazovemo - pričaju studenti.

Inače, beogradski mediji objavili su i snimak na kom se čuje kako se pomenuta devojka moli. Na snimku se takođe vide pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, koji su te večeri intervenisali na poziv zaposlenih.

Iz studentskog doma nisu želeli ništa da komentarišu za medije i odgovore na naša pitanja u vezi ovog incidenta, koji je studente istovremeno uplašio i zbunio.

(Telegraf.rs/Republika)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolas

    31. januar 2019 | 20:46

    SEKTE VEC GODINAMA DELUJU U SRBIJI I CUVAJTE DECU JER SU GORE OD NARKOTIKA!! 300 HILJADA SRPSKR DECE U SVETU SU U SEKTAMA!!!

  • Monika

    31. januar 2019 | 20:02

    Sve prslo!

  • Jana

    31. januar 2019 | 21:17

    Kada iz porodice izadju deca koja iz svog doma nisu ponela veru na ulici su samo izgubljene potencijalne zrtve i tada ulaze u prvo sto im se ponudi a to su sekte.SVE ili NISTA potice iz porodice,sve vise je tog nista jer porodica ne usadjuje nikakve vrednosti ili moralna nacela zato je sve vise i gej populacije kod nas.PATRIJAHALNO VASPITANJE JE BILO u skladu sa svim bozijim zapovestima ali narod je okrenuo ledja tom,,zatucanom,,nacinu zivljenja zato je i doslo do raspada naseg drustva,moralnog posrnuca ispranosti mozga ...svi vi koji ste jos uvek zdrave pameti a sve vas je manje gledajte i placite,gledajte kako se jedan najstariji narod na balkanu unistava satanizmom .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA