Baka Mara iseljena iz doma u kom je živela 72 godine: Izvršitelji, policija i lekari izveli staricu od 90 godina iz stana

Stan je zbog povećeg duga prodat, a baka Mara je jedino imala primedbu na način na koji je to učinjeno

  • 18

Mara Džanković, starica od 90 godina, mnogo poznatija kao baka Mara, iseljena je rano jutros od strane izvršitelja, u pratnji policije, iz stana u Sarajevskoj ulici 67 u centru Beograda.

Kako su objasnile komšije, izvršitelji, policajci i ekipa Hitne pomoći su došli još oko 6.30 kada se iz stana čula galama. Prvo je izvedena ćerka Danijela, koja je po tvrdnji predstavnika Združene akcije "Krov nad glavom" privedena u policiju, a onda je baka Mara odvedena u bolnicu. U međuvremenu na spornom stanu je promenjena brava.

Izvršitelji su u nekoliko navrata pokušavali da isele baka Maru, poslednji put krajem februara ove godine. Ona tada nije odbijala iseljenje, već je samo tražila odlaganje kako bi se oporavila od operacije. Iseljenje je tom prilikom odloženo na zahtev lekara.

Stan je zbog povećeg duga prodat, a baka Mara je jedino imala primedbu na način na koji je to učinjeno.

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    2. april 2019 | 17:32

    Da je baka Mara uzela kredit u svajcarcima drzava bi joj pomogla, ovako nek ide na ulicu, sta to drzavu briga. E Srbijo moja, jadna i krvava....

  • Mica

    2. april 2019 | 21:53

    Sram te bilo,državo Srbijo!!! Svi treba da odemo iz ove zemlje. Sramno!

  • Dragan

    2. april 2019 | 17:15

    Sramota drzave

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA