74 godine pobede nad fašizmom: Manifestacija "Besmrtni puk" 9. maja u Beogradu i 1.000 gradova Srbije

"Besmrtni puk'' čuva zajedničko sećanje na sve heroje i ne dozvoljava reviziju istorije, rekla je direktorka i dodala da ta globalna šetnja ima isključivo rodoljubivi i moralni karakter.

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • lav

    12. april 2019 | 21:40

    NORMALNO DA JE FASIZAM JEDAN TOTALIRISTICKI SISTEM KAO I KOMUNIZAM. RUSI SU IMALI STALJINA KOJI JE BIO GORI OD FASISTA TITO NJEGOV DRUGAR ISTO MAOCE TUNG ISTO NATO ISTO. HITLER JE BIO SAMO LIK KOJI JE TUDJE IDEALE ZADOVOLJIO GERING JE TO NAJLEPSE ISKORISTIO. ZA NEKO CUDO HITLER GERING TITO STALJIN LENJIN CERCIL BILI SU JEVREJI. DRUGO STO JE INTERESANTNO 1948 komunisticki fasizam ubija najbolje komuniste u ceskoj slovackoj rusiji ukraini poljskoj rumuniji bugarskoj isamo u srbiji ruzovi psicek tito vrsi genocid nad srbima koji su za komunizam navodno za staljina pa je sve na goli otok mucio ili pobio na najsvirepiji nacin. Goltvald je pocistio po naredbi staljina sve najbolje komuniste zet mu je bio glavni stbak i u pijanstvu je goltvald zavrsio svoju smrdljivu karijeru. U hrvatskoj su hrvati uzeli fasizam da bi ubijali srbe a u ukraini je najelitnija fasisticka sila koja se bori protiv rusa komunista ili uopste svih rusa. Sad je evropska unija i nato taj koji podize fasizam. Nato diriguje srbijom a mi saradjujemo sa evropskom unijom i hocemo kod njih.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA