74 godine pobede nad fašizmom: Manifestacija "Besmrtni puk" 9. maja u Beogradu i 1.000 gradova Srbije

"Besmrtni puk'' čuva zajedničko sećanje na sve heroje i ne dozvoljava reviziju istorije, rekla je direktorka i dodala da ta globalna šetnja ima isključivo rodoljubivi i moralni karakter.

Komentari

  • lav

    12. april 2019 | 21:40

    NORMALNO DA JE FASIZAM JEDAN TOTALIRISTICKI SISTEM KAO I KOMUNIZAM. RUSI SU IMALI STALJINA KOJI JE BIO GORI OD FASISTA TITO NJEGOV DRUGAR ISTO MAOCE TUNG ISTO NATO ISTO. HITLER JE BIO SAMO LIK KOJI JE TUDJE IDEALE ZADOVOLJIO GERING JE TO NAJLEPSE ISKORISTIO. ZA NEKO CUDO HITLER GERING TITO STALJIN LENJIN CERCIL BILI SU JEVREJI. DRUGO STO JE INTERESANTNO 1948 komunisticki fasizam ubija najbolje komuniste u ceskoj slovackoj rusiji ukraini poljskoj rumuniji bugarskoj isamo u srbiji ruzovi psicek tito vrsi genocid nad srbima koji su za komunizam navodno za staljina pa je sve na goli otok mucio ili pobio na najsvirepiji nacin. Goltvald je pocistio po naredbi staljina sve najbolje komuniste zet mu je bio glavni stbak i u pijanstvu je goltvald zavrsio svoju smrdljivu karijeru. U hrvatskoj su hrvati uzeli fasizam da bi ubijali srbe a u ukraini je najelitnija fasisticka sila koja se bori protiv rusa komunista ili uopste svih rusa. Sad je evropska unija i nato taj koji podize fasizam. Nato diriguje srbijom a mi saradjujemo sa evropskom unijom i hocemo kod njih.

    • 12. april 2019 | 22:21

      FANTOM

      @lav

      Kako si ovo izlozio , sleduje ti katedra na fakultetu za istoriju ili povjest a specijalno doktorat na temu " fasizam kao rec u borbi protiv neistomisljenika". Mozes ga braniti 19. aprila pred ogromnim brojem pristalica i verujem da ces dobiti cenera!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA