Beograđani o profesorovom šamaru učenici: Deca su bezobrazna, roditelji nevaspitani, a profesori sluđeni! (VIDEO)

Izašli smo na ulicu i pitali Beograđane šta misle o slučaju koji je ovih dana šokirao Srbiju

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Ana
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Ivan

    26. april 2019 | 20:51

    Pomenuti profesor je predavao mom sinu u 8. gimnaziji. Radi se o normalnom čoveku. Očito je danas deci sve dozvoljeno. Kulture i vaspitanja nam manjka.

  • Nevena Radivojevic

    26. april 2019 | 11:13

    Mislim da profesor nije kriv. Zapravo krivi su roditelji koji svoju decu ne vaspitavaju, samim tim da roditelji nemaju vremena za svoju decu ili ne razgovaraju sa njima pristupačnim razgovorima koji vode ka psiholoziji. Nisam za to da se deca biju al svaki roditelj treba da zna kako da pridje svom detetu. Današnja deca su inače toliko nevaspitana i drska a ako nesto kazes roditelju tog deteta oni su još bezobrazniji. Kod nas to nije smelo tako i profesori su bili uzor za nas i zbog jedne nevaspitane i bezobrazne devojke, profesor koji je miran i povučen je ošamari. Ko zna šta je ona zapravo uradila da dodje do toga. Izvinite al kako je krenulo mnogi profesori će dati otkaze zbog takve dece naravno čast izuzecima jer ima i dobre dece. Ovde su krivi roditelji te devojke koji nisu imali dovoljno vremena ili su imali al su je previše razmazili. Zao mi je profesora iskreno ne samo njega nego i svih drugih koji moraju da trpe bezobrazluk dece. Na zalost danas su vecina dece drski i bezobrazni. Nisam ni malo na njenoj strani ja dvoje dece imam, udarila ih nisam u životu al ponosim se njima, moje mladje dete zna da kaze hvala, molim te, sto je najbitnije vaspitanje od malih nogu i biti uz njih i kada nema vremena za njih mora da se nadje. Vaspitanje ide od kuće a ta devojka ga nema. I nevidim zasto je kriv profesor em je dao sam otkaz i ostao bez posla. A ona će nastaviti po starom, izvinite al ja bih roditelje i nju kaznila, roditelje novcano a nju svaki dan kod psihologa. Ako ovo se odrazi samo na nastavnika, verujte ona će se isto tako ponašati jer je zakon na njenoj strani i isto će tako da uradi nekom drugom jer joj se dozvoljava od same države.

  • Kiza

    26. april 2019 | 11:11

    Ja samo znam da je moje dete osamario da bih ga rastavio na komade. Ako ja ne bijem svoju decu necu da dozvolim da tamo neki isfrustrirani balvan bije moje dete. Druga stvar je kucno vaspitanje. Ceo sistem u drzavi je nakaradan zato nam tako i jeste.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA