Oglasio se vlasnik pekare u Borči ispred koje su danas protestovali sugrađani zbog skandalozne fotografije

Ne učestvujem u političkim, društvenim i nacionalnim aktivnostima, već samo obavljam svoju privrednu delatnost, rekao je on

  • 42

Vlasnik pekare "Roma", Mon Gjuraj, izjavio je povodom protesta grupe meštana Borče zbog slike jednog od zaposlenih u pekari koji je na Fejsbuku pokazao simbol Velike Albanije da je za fotografiju i sva dešavanja saznao preko društvenih mreža i da nije bio upoznat sa ponašanjem zaposlenog u vreme nastanka fotografije.

- Ograđujem se od takvog postupanja svog zaposlenog, ni na koji način nisam dao podršku niti motiv da se tako nešto uradi. Nisam bio prisutan kada je nastala ta fotografija , ona nije nastala tokom radnog vremena niti u radnom prostoru, niti u mom bližem okruženju i ja ni na koji način nisam povezan sa takvim postupanjem - rekao je on u izjavi za Tanjug.

Protest ispred pekare, Foto: Nikola Tomić

On je dodao da ličnim postupcima nikada nije podstrekavao zaposlenog na ovakvo ponašanje.

- Ne učestvujem u političkim, društvenim i nacionalnim aktivnostima, već samo obavljam svoju privrednu delatnost - dodao je vlasnik pekare.

Izlepljen izlog pekare, Foto: Nikola Tomić

Grupa meštana Borče protestovala je ranije danas ispred pekare "Roma", jer je zaposleni u tom objektu na Fejsbuku objavio fotografiju na kojoj pokazuje dvoglavog orla - simbol Velike Albanije.

Ovako je izgledao protest ispred pekare: 

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gringo

    27. april 2019 | 17:17

    Imam utisak da većinu mrziteljskih komentara pišu oni kojima je stran i nepoznat život u gradu i u multietničkoj sredini . Mrzitelji bi proterivali sve one koji nisu kao oni . Ako se nečim krše zakoni Srbije onda policija i sudstvo trebaju to da ispitaju a ne da se "pravda" prepuštata koje-kakvim...

  • tina

    27. april 2019 | 19:10

    Svi preterujete. Bolje da ste zasukali rukave i pokupili smece koje bacate po Borci. Narocito Zrenjaninski put je kao deponija. Navodno se busate u grudi kako ste velike patriote a zagadjujete svoju zemlju. Cak i ako ne bacate svi, trebate da to smece pokupite.Jedna akcija svih da se naselje pocisti i da time dokazete svoj patriotizam. Ovako vam ne verujem.

  • Deša

    27. april 2019 | 16:47

    A velike Srbende bi odmah da proteruiu sve Albance iako i Albanaca ima l ljudi i neljudi. Gade mi se svi nacionalizmi, bez obzira od koga dolaze. Ako je ovo sve istina žao mi je što je vlasnik pekare morao sve to proživljavati zbog svoga zaposlenika i velikih Srbendi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA