≫ 

Direktor Vodovoda obišao domaćinstva u Borči: Ponudio dodatnu pomoć građanima kojima je neophodna

Ljudstvo, tehnika i mehanizacija su na terenu od prvog dana, dok se ne saniraju posledice nepogode - poručio je on

  • 0

Član Gradskog veća Dragomir Petronijević i direktor JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ Dragan Đorđević obišli su domaćinstva u Borči koja su najteže pogođena poplavama.

U razgovoru sa građanima direktor Đorđević je, pored već angažovanih ekipa JKP BVK, ponudio i dodatnu pomoć svakome kome je ona neophodna. Ljudstvo, tehnika i mehanizacija su na terenu od prvog dana, dok se ne saniraju posledice nepogode.

JKP BVK Dragan Đorđević Foto: JKP Beogradski vodovod i kanalizacija

Nakon razgovora sa meštanima Psunjske ulice, direktor Preduzeća obišao je naše radnike koji ulažu velike napore u isušivanje i evakuaciju jednog od najvećih poplavnih jezera u Borči.

JKP BVK Dragan Đorđević Foto: JKP Beogradski vodovod i kanalizacija

Ekipe Beogradskog vodovoda i kanalizacije, u koordinaciji sa Sektorom za vanredne situacije, preduzećima „Srbijavode“ i „Beogradvode“, raspoređene su na svim kriznim tačkama naselja na levoj obali Dunava odmah po prestanku obilnih padavina koje su pogodile Beograd u nedelju, 23.6.2019. godine, u popodnevnim satim.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA