Beograđanin u autobusu pokazao devojci 10 cifara na mobilnom, sledila se kad je shvatila šta želi

Ovakva situacija svakoj ženi zagorčala bi putovanje

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Vladimir
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Vladimir

    04. avgust 2019 | 09:12

    Ceo tekst je tendeciozan i napisan tako da i pre gledanja snimka stvorimo sliku o čoveku kao manijaku, napasniku. Napisao broj tel i.... I šta s tim, prvo masa tih "studentkinja" ostavlja svoje brojeve po raznim oglasima, baš neki dan drugar iz Novog Sada kaže aj svratite malo iz Beograda imamo malu nije jeftina (12000din) ali radi sve, baš sve. Ja baš nisam iz tih priča da kažemo nije ni ova iz autobusa ali umesto što snima i pravi od komarca slona mogla je da ga pita nešto u fazonu "jel vi to nemate dovoljno kredita pa treba da vam uplatim" ovaj bi i pobegao. Siguran sam ne 100 nego 1000% da je ovo već radio i da su mu se i javile i pored sexa još nešto dobile Imao sam drugara koji je od Lagune do Freestayler-a išao i nije preskakao bukvalno svaku ma kako izgledala i sa kim bila isto pitao" jer mogu da ti ga stavim malo" to je bilo za snimanje i kakve su tu reakcije od smeha, zgražavanja, šoka, gađenja, ignorisanja čega sve ne do davanja broja mob tel. Da, da, sa tom i takvom idiotskom rečenicom on je uspevao uvek bar, ne jednu nego 2-3 da navata ali je morao i njih barem 600-700 da pita i on stvarno je bio dosledan i pitao svaku čak i kad je njih 3-4 u grupi i prva ga odjebe i zna se da će i ostale redom isto on je ipak svaku pitao. Ovo se dešavalo pre nekih 15 godina ali ne verujem da je i sada bitno drugačija situacija što se tiče toga

  • zak

    02. avgust 2019 | 20:07

    To je obican slabic a od takvih se posebno treba plasiti jer su nepredvidivi.

  • Sreten

    02. avgust 2019 | 17:33

    E dabogda joj niko nikad ne dao br telefona...nudićeš se ti sama jednog dana.al te niko neće ni pogledati..u srbiji devojkama na čelu piše neću.a naj veće su perverznjakuše.srećom pa živim preko i ovde mi ne nabijaju rogove ako pridjem nekoj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA