• 7

Osuđen investitor bespravnog objekta u Gornjogradskoj ulici u Zemunu

U toku postupka utvrđeno je da je investitor uklonio postojeći objekat u potpunosti, do kote terena i započeo izgradnju objekta

  • 7

Investitor koji je bespravno gradio objekat u Gornjogradskoj ulici u Zemunu pravosnažno je osuđen u postupku pred Trećim osnovnim javnim tužilaštvom, saopšteno je iz Sekretarijata za informisanje.

Naime, građevinska inspekcija Sekretarijata za inspekcijske poslove izvršila je nadzor nad izvođenjem radova u Gornjogradskoj 7A u Zemunu, gde je investitor započeo izvođenje radova na osnovu rešenja o investicionom održavanju, ali je građevinski inspektor utvrdio da investitor ne izvodi radove prema tom rešenju , zbog čega je gradilište zatvoreno.

U toku postupka utvrđeno je da je investitor uklonio postojeći objekat u potpunosti, do kote terena i započeo izgradnju objekta.
Građevinski inspektor je odmah podneo odgovarajuću krivičnu prijavu nadležnom tužilaštvu i izvršio obnovu zatvaranje gradilišta.

Uprkos rešenju o obustavi radova, investitor je nastavio sa izvođenjem radova, a građevinski inspektor Sekretarijata za inspekcijske poslove više puta je obnavljao uklonjenu traku kojom je zatvoreno gradilište.

Nakon toga, investitor je pravosnažno osuđen.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima