• 39

"Pipka nam ćerke dok vežbaju i zadiže im majice": Optužbe protiv nastavnika fizičkog sa Zvezdare

U žensku svlačionicu upada bez kucanja, žale se roditelji. Nastavnik je na čas jednom prilikom došao obučen u majicu na kojoj piše "Ajde da ga merimo"

  • 39

J. M. (50), nastavnika fizičkog vaspitanja u Medicinskoj školi na Zvezdari u Beogradu, roditelji su optužili da na časovima seksualno uznemirava njihovu decu. Kako pričaju za Telegraf.rs, ćerke su im se žalile da ih nastavnik pipka na času dok rade vežbe, a njihovoj drugarici koja je bila operisana, dva puta je podizao majicu "da proveri ranu".

- Devojčica, drugi razred srednje škole, imala je operaciju i otpusnu listu iz bolnice, a kada je došla na na čas fizičkog i rekla nastavniku da ne može da radi, on joj je pred drugaricama podigao majicu "da proveri". Nakon sedam do 10 dana je opet to uradio, podigao joj je majicu i rekao "samo da proverim da li te je prošla rana" - navode zgroženi roditelji.

Pedofilija, nastavnik fizičkog u Medicinskoj školi na Zvezdari.

Roditelji imaju grupu u kojoj raspravljaju o problemu sa nastavnikom, Foto: Telegraf

Đaci su u najvećem šoku bili kada je nastavnik na čas došao obučen u majicu na kojoj piše "Ajde da ga merimo".

- Pa i da je samo ta majica u pitanju, bilo bi dovoljno da se nastavnik preispita i sankcioniše. A kada na sve to dodamo i njegovo konstantno seksualno uznemiravanje devojčica, neverovatno je da do danas ništa nije preduzeto. Moramo tom manijaku stati na put. On i sad najnormalnije predaje i kako deca kažu, i dalje se isto ponaša - upozorava jedan od roditelja.

Pedofilija, nastavnik fizičkog u Medicinskoj školi na Zvezdari.

U svlačionicu uleće bez kucanja, Foto: Telegraf

Kako roditelji kažu, uznemiravanje su prvi put prijavili u aprilu. Međutim, budući da je u pitanju ugledna škola, čini im se da je problem guran pod tepih.

- To je ženska škola. Od 1.600 učenika, 90 odsto su devojčice. U jednom odeljenju od 30 đaka, više od 20 su devojčice - dodaju roditelji.

Pedofilija, nastavnik fizičkog u Medicinskoj školi na Zvezdari.

Na čas je došao u majici sa natpisom "Ajde da ga merimo", Foto: Telegraf

J. M. kako nezvanično čujemo od njegovih kolega, nije omiljen ni u kolektivu.

- Znamo za to što radi i nadamo se da će odgovarati. Niko ga u kolektivu ne ceni - kratko je prokomentarisao jedan od zaposlenih u školi.

U školi nisu hteli ništa da komentarišu za Telegraf, već su rekli da će objaviti zvanično saopštenje.

Nastavnik nemačkog iz Jagodine takođe osumnjičen za polno uznemiravanje

Podsetimo, Srđan T., nastavnik nemačkog jezika Osnovne škole "Rada Miljković" iz Jagodine, nedavno je uhapšen zbog sumnje da je seksualno uznemiravao učenice.

Srdjan Teofilovic, nastavnik iz Jagodine osumnjičen za polno uznemiravanje učenica

Osumnjičeni nastavnik iz Jagodine, Foto: Facebook

- Osumnjičeni je od početka školske godine, pa do 27. septembra, polno uznemiravao učenice navedene škole govoreći im da su ku*ve, da bi dečaci trebalo da skaču na devojčice, kao sto on skače na svoje koleginice i da je odeljenje je*arnik - naveo je tada izvor iz tužilaštva.

Video: Manijak zlostavlja devojčicu u tramvaju, a svi samo gledaju

(M. Leskovac)

Komentari

  • Pdjoni

    Jel to onaj lik sto su ga zvali "Spajdermen". Ako je to taj ovo nije prva afera oko njega iz te skole.

  • Baby

    Pro po price o nastavniku nemackog iz Jagodine t.j. manijaka,bilo je mnogo minusa ili ti dislajkova. E moj komentar je bio da iza tih minusa stoje manijaci sto se i dokazalo sada. Ima dosta manijaka kojima treba uraditi KASTRACIJU,kao jedinu kaznu da bi se sprecilo dalje njihovo ludilo

  • Učenik

    Ja sam za profesorke fizickog vaspitanja...nista lepse od zgodne profersoke u uskoj trenerci 😂😂😂

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima