• 13

Deka napravio pometnju u KBC-u: Probudio se iz anestezije i nestao, samo da bi video nju

Deka je kasnije priznao da mu je u bolnici bilo dosadno i da je hteo da vidi svoju baku, mnogo mu je nedostajala. Rekao je i da mu bez nje ništa nema smisla i da je sve tužno i dosadno i da je zato zbrisao

  • 13

Nedavno je u Kliničkom centru Srbije nastao potpuni haos kada im je s jedne od klinika nakon buđenja iz anestezije nestao jedan deka, jer mu je njegova supruga - užasno nedostajala.

- Stariji pacijent u svojim osamdesetim godinama operisan je na hirurgiji KCS, zahvat je prošao dobro, pacijent se uspešno probudio iz anestezije i svi su se nadali skorom oporavku.

Međutim, nakon nekog vremena je primećeno da od gospodina nema ni traga ni glasa... Prvo je osoblje pomislilo da je deda izašao negde ili otišao da prošeta. Bolnica nije zatvor, pacijentima je dozvoljeno da izlaze napolje, doduše, ne baš odmah nakon buđenja iz anestezije.

Najgore od svega, niko posle nije znao da kaže ni kada, ni kako je otišao - priča obavešteni izvor Kurira.

Prema njegovim rečima, kako deke sve duže nije bilo u krevetu, lekari su odlučili da pozovu policiju. Nestao pacijent, i to u tim godinama i takvom stanju, nije šala.

- Potraga je uveliko bila u jeku kada su dobili telefonski poziv od supruge tog čoveka. Deka je bio živ i zdrav u njihovoj kući na Medakoviću 3! Svi su bili šokirani kako je uspeo toliko daleko da stigne... Deka je kasnije priznao da mu je u bolnici bilo dosadno i da je hteo da vidi svoju baku, mnogo mu je nedostajala. Rekao je i da mu bez nje ništa nema smisla i da je sve tužno i dosadno i da je zato zbrisao - nastavlja naš izvor.

Srećom, ovakav nepromišljeni postupak nije pogoršao zdravlje zaljubljenog pacijenta. Kako je otišao, peške, gradskim prevozom ili nekim taksijem - nije hteo da otkrije.

Policija je na kraju našla dedu kod kuće. I oni su bili šokirani, a stariji sugrađanin se malo postideo, ali je rekao da mu nije žao što je otišao.

- Eto, zbog žene s kojom je već decenijama u braku sveže operisan je prošao pola grada samo da je vidi. Zatim su deku svi, uključujući i baku, nekako ubedili da nastavi lečenje i da kasnije napusti bolnicu isključivo po savetu lekara. Srećom, sve se dobro završilo i svi su odahnuli - kaže sagovornik Kurira.

Klinički centar Srbije nije se oglašavao povodom ovog slučaja.

Video: Milan Kovačić proslavio je svoj 99. rođendan, a glavne zvezde na žurci bile su dame

(Telegraf.rs/Kurir)

Komentari

  • Vm

    Otisao deda da proveri baku da nije nasla nekog drugog

  • mislim ono

    Udri deko,kidaj deko 😂😛😂

  • Baka

    I moj deka nije mogao bez mene ali me sada napustio zauvek. Čekaće me tamo.🖤👥

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima