≫ 

Jovan je otpušten sa VMA, ušao je u autobus za nepoznatom ženom, pa nestao: Imao je 3 moždana udara

Lice je dementno, povremeno smisleno govori ali većinu vremena se ne snalazi u prostoru, ne zna gde se nalazi niti kako da se vrati kući. Bez dokumenata je, nema kod sebe ni telefon ni novac

  • 18
Jovan Mitić Foto: nestalisrbija.rs

Deka Jovan Mitić (83) iz Prokuplja nestao je 9. januara 2020. godine. On je poslednji put viđen ispred bolnice VMA, na ortopediji na Banjici.

Jovan je imao tri moždana udara, kao posledicu toga ima otežan hod i nagnut je na levu stranu.

Na sebi je u trenutku nestanka imao košulju na pruge, bio je bez jakne, nosio je donji deo trenerke crne boje i teget-plave patike.

Njega je dan pre nestanka, odvezla hitna pomoć Mladenovac u bolnicu VMA pošto mu je u toku noći pozlilo. Sa njim je krenula njegova supruga, zajedno su prenoćili na VMA, gde su mu ukazali pomoć i otpustili ga oko 11h 09. januara.

Supruga je pozvala unuku da dođe po njih kolima u Beograd, u međuvremenu su seli u hol u VMA. Supruga ga je ostavila na stolici i otišla nekoliko metara dalje da mu u prodavnici u holu kupi nešto da pojede.

Kada se okrenula njega više nije bilo, odmah je krenula da ga traži. Prema izjavama svedoka išao je za nepoznatom ženom i zvao je imenom svoje supruge miseći da je to ona, te je ušao za njom u autobus na liniji 59.

Prema daljim informacijama, izašao je iz autobusa u Crnotravskoj, gde je pao i hitna pomoć ga je odvezla na ortopediju na Banjici oko 14h.

Oni su mu ukazali pomoć i namestili povređeni prst i otpustili su ga, iako kod sebe nema nikakvu dokumentaciju.

Nakon toga mu se gubi svaki trag. Lice je dementno, povremeno smisleno govori, ali većinu vremena se ne snalazi u prostoru, ne zna gde se nalazi niti kako da se vrati kući. Bez dokumenata je, nema kod sebe ni telefon ni novac.

Ukoliko ste negde videli Jovana ili imate bilo kakvu informaciju o njemu, javite se policiji.

VIDEO: Baka sišla sa 10. sprata po fasadi: Ovo je sva strahota Alchajmera

(Telegraf.rs/Nestali Srbija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😐

    11. januar 2020 | 12:41

    Hitna pomoć,strava,namestili mu povređenu kost i otpustili ga bez ikakvih dokumenata,a vide koja je situacija,čim nema dokumenta kod sebe,trebali su da zovu policiju pa da oni reše i kontaktiraju porodicu.

  • Zadnji dani

    11. januar 2020 | 13:55

    Da li je moguće da u Hitnoj puste bez pratnje čoveka u takvom stanju ?! Pa zar da ne zovu policiju, socijalnu službu, zadrže bar na dan u bolnicu ili u neko svratište....

  • Сале

    11. januar 2020 | 12:53

    Много људи препуштено сами себи у овој држави.Људски живот више ништа не вреди.Једино да је позната личност( старлете,певачи,функционери итд).

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA