Epilog tuče milicajke i prodavačice na pijaci: Jedna završila na Urgentnom, druga u stanici policije

Prodavačica je pobegla, ali su je policajci pronašli

Milicajka koja je dobila udarac danas na Vidikovačkoj pijaci završila je u Urgentnom centru, saznaje Telegraf.rs. Policija je u međuvremenu pronašla prodavačicu s kojom je milicajka došla u sukob i ona je odvedena u stanicu policije u Rakovici. 

Sukob se dogodio oko 11.20 časova. Na snimku se čuje da se govori da prodavačica treba da ostane tu dok ne stigne policija, ali ona želi da ode govoreći da mora da ide kući, ge je "čekaju mala deca".

Prodavačica je pokušavala da stvari koje je prodavala ubaci u kofer, ali su neke ispale, a ona se iznervirala zbog toga, opsovala i krenula ka milicajki.

Potom je zamahnula ka milicajki i udarila je po licu. Ona je uspela da ostane na nogama, ali sekund kasnije, kao da je izgubila ravnotežu i pala na beton. Ostala je da leži s licem okrenutim nadole.

Ulična prodavačica je potom pobegla ostavivši kofer.

Video: Incident na Vidikovcu, ulična prodavačica nokautirala komunalnu policajku

(Telegraf.rs)

Komentari

  • srb

    Naravno da ne odobravam nasilje ni ovo niti bilo koje!Mozda imam srece da putujem,mozete li zamisliti sta se sve prodaje na pijaci u Geteborgu,krpice-alati-hrana-mesar iz kombia hladnjace salame- meso-kobaje...itd.ili na "buts sale" u UK nema sta nema do starih konjskih plugova za oranje!?Ako se i prosecu ovi svastari trgovci uopste ne interesuju policiju niti ih ko kontrolise,plate pijacarinu i to je sve? O cemu se ovde radi o saki neke robice i kakvom prekrsaju?

  • Bodi

    Najjace je to sto su neka dva bilmeza, dva komunalca oprostila Natasi Bekvalac nepropisno parkiranje. Jos su dobili i zagrljaj. A auto i dalje doticna nije pomerila. Dakle ugnjetavaju ove mucenike, a olos poput estrade, politicara i mafijasa ne smeju da diraju! Bednici!

  • Radovan

    Komunalna policajka neprofesionalna, ne poštujući proceduru iziritirala prodavačicu i dobila udarac. Ko je vlasnik robe, ko ima pravo i na koji način da postupa sa robom koja se našla u prodaji, zašto se mora natezati i prljati roba jer je evidentno da se od prodaje iste izdržava porodica. Postoji način kako se postupa u ovakvim slučajevima i nema se pravo na ovakav drzak način ulaziti u sukob. Policajka mora odgovarati jer je pored ostalog umnogome ukrnjila i ugled komunalne policije.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima