Komunalna milicija posle napada na svoju radnicu: "U pitanju je brutalan, sraman napad na ženu"

Divac osudio napad na službenicu i zatražio najstrožu kaznu u skladu sa zakonom

  • 44
Zenska tuca na Vidikovackoj pijaci Foto: Telegraf TV

Povodom incidenta koji se juče dogodio na pijaci na Vidikovcu, kada je došlo do fizičkog obračuna sa službenicom komunalne policije, oglasio se v. d. Sekretara za poslove komunalne milicije Ivan Divac.

On je osudio napad i zahvalio se kolegama koji su brzo intervenisali. Ujedno, traži najstrožu kaznu za napadača u skladu sa zakonom.

- Dana 12. 01. 2020. godine oko 11.20 časova prilikom pružanja asistencije komunalne milicije komunalnoj inspekciji opštine Rakovica, od strane lica koje je vršilo nelegalnu uličnu prodaju Dermusi Sadije napadnuta je službenica komunalne milicije. Kao što se na snimku koji je objavljen na društvenim mrežama može videti, Dermusi Sadija je bez ikakvog povoda službenicu komunalne milicije udarila zatvorenom šakom u predelu lica.

U pitanju je brutalan, sraman napad na ženu koja je samo radila svoj posao. Koleginica je trenutno na pregledima na Kliničkom centru i nadamo se da nije zadobila neku težu povredu. Zahvalnost MUP R. Srbije, PS Rakovica na brzoj intervenciji policijskih službenika, i nadamo se i verujemo da će vinovnik napada na ženu, u ovom slučaju službenicu komunalne milicije, biti najstrože kažnjen u skladu sa zakonom.

Sekretarijat za poslove komunalne milicije i grad Beograd najstrože osuđuju nasilje bilo koje vrste, a posebno nasilje nad ženama. Nadamo se da je ovo izolovan incident i da se neće dešavati novi slični napadi, a komunalna milicija će nastaviti da radi uvek u službi građana i ovakvi izolovani slučajevi nas neće pokolebati u želji i nameri da od Beograda napravimo još lepše mesto za život - istakao je u svom saopštenju.

Video: Incident na Vidikovcu, ulična prodavačica nokautirala komunalnu policajku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Branka

    13. januar 2020 | 11:53

    Bez ikakvog povoda udarila komunalnu policajku?ljudi jel ste vi coravi.kao prvo ista policajka nije bila kompletno uniformisana kao drugo uhvatila je za ruku iako to ne sme da uradi i kao treće vukla je kofer sa stvarima takodjer sto ne sme da uradi.i o kakvom zakonu vi pričate.sram vas bilo

  • Sremcica

    13. januar 2020 | 12:07

    Informacija iz prve ruke: "Muz doticnog sluzbenog lica, prodaje carape u Sremcici, na isti nacin kao i ova prodavacica na Vidikovcu" Pozdrav.

  • KOMSIJAAAA

    13. januar 2020 | 11:55

    Veleo bih da svi koji osudjuju ovu zenu imaju istu sudbunu kao i ona. Da oni i njihova porodica zaradjuju za hleb prodavanjem sopstvenuh stvari po ulici!!!!! PRAVDA SA GOSPODJU!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA