• 43

Komunalna milicija posle napada na svoju radnicu: "U pitanju je brutalan, sraman napad na ženu"

Divac osudio napad na službenicu i zatražio najstrožu kaznu u skladu sa zakonom

  • 43

Povodom incidenta koji se juče dogodio na pijaci na Vidikovcu, kada je došlo do fizičkog obračuna sa službenicom komunalne policije, oglasio se v. d. Sekretara za poslove komunalne milicije Ivan Divac.

On je osudio napad i zahvalio se kolegama koji su brzo intervenisali. Ujedno, traži najstrožu kaznu za napadača u skladu sa zakonom.

- Dana 12. 01. 2020. godine oko 11.20 časova prilikom pružanja asistencije komunalne milicije komunalnoj inspekciji opštine Rakovica, od strane lica koje je vršilo nelegalnu uličnu prodaju Dermusi Sadije napadnuta je službenica komunalne milicije. Kao što se na snimku koji je objavljen na društvenim mrežama može videti, Dermusi Sadija je bez ikakvog povoda službenicu komunalne milicije udarila zatvorenom šakom u predelu lica.

U pitanju je brutalan, sraman napad na ženu koja je samo radila svoj posao. Koleginica je trenutno na pregledima na Kliničkom centru i nadamo se da nije zadobila neku težu povredu. Zahvalnost MUP R. Srbije, PS Rakovica na brzoj intervenciji policijskih službenika, i nadamo se i verujemo da će vinovnik napada na ženu, u ovom slučaju službenicu komunalne milicije, biti najstrože kažnjen u skladu sa zakonom.

Sekretarijat za poslove komunalne milicije i grad Beograd najstrože osuđuju nasilje bilo koje vrste, a posebno nasilje nad ženama. Nadamo se da je ovo izolovan incident i da se neće dešavati novi slični napadi, a komunalna milicija će nastaviti da radi uvek u službi građana i ovakvi izolovani slučajevi nas neće pokolebati u želji i nameri da od Beograda napravimo još lepše mesto za život - istakao je u svom saopštenju.

Video: Incident na Vidikovcu, ulična prodavačica nokautirala komunalnu policajku

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Bobby

    Čuj ovog Divca.."Napad na ženu"!!??? A ko je napao?Medved??!!Ti bi Divac morao da budeš odgovoran za ovo što se desilo. Službeno lice nije postupilo po zakonu,a ti bi lave trebao kao odgovorno lice i da odgovaraš.

  • Dejan

    Bez povoda je udarila? Pa pogledaj snimak,pa onda reci da je bez povoda,sram vas bilo sve!

  • Zoran

    Dok god zakoni u ovoj drzavi za jedne vaze a za druge ne (tu mislim i na ljude koji su na vlasti)desavace se ovakvi slucajevi. Primera radi na jednoj drugoj pijaci komunalni policajac na duznosti i prodavac koji prodaje cigarete iz kese (one napunjene)ispred pijace razgovaraju drugarski. Dve pijace,dva prekrsaja a zakon se tumaci na dva nacina.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima