• 6

Oglasile se "Gradske pijace" i odgovorile zašto nisu reagovale na napad na komunalnu policajku

- U pitanju je prodaja van pijačnog kompleksa, tačnije preko 500 metara od ulaza u pijacu, te predstavnici JKP „Gradske pijace“ nemaju ingirencije za reagovanje - naveli su u saopštenju.

  • 6

Nakon incidenta koji se u nedelju dogodio na Vidikovcu, kada je jedna od prodavačica nokautirala komunalnu milicajku, oglasile su se i JKP "Gradske pijace". Oni u svom saopštenju ističu da se sukob nije dogodio na Vidikovačkoj pijaci i na taj način objašnjavaju zašto tom prilikom nisu reagovali.

- U pitanju je prodaja van pijačnog kompleksa, tačnije preko 500 metara od ulaza u pijacu, te predstavnici JKP „Gradske pijace“ nemaju ingirencije za reagovanje - naveli su u saopštenju.

U saopštenju za medije to javno preduzeće podseća da u svom sastavu ima 30 pijaca, koje, kako navode, odlikuje prvenstveno raznovrsna i visoko kvalitetna ponuda svežih poljoprivrednih proizvoda, a strategija im je usmerena na unapređenje i modernizaciju pijačnih usluga.

- Kako bi prodavci i posetioci uživali na svakoj beogradskoj pijaci, JKP "Gradske pijace" vredno radi na podizanju standarda i nivou usluga čuvajući njihovu autentičnost istovremeno se prilagodjavajući potrebama vremena u kome živimo - dodali su iz ovog gradskog preduzeća.

Podsetimo, osoba koja je izvršila napad na komunalnu milicionarku je uhapšena i identifikovana i protiv nje je podneta krivična prijava za napad na službeno lice i određeno joj je zadržavanje. Pripadnica Komunalne milicije bila je zbrinuta u Urgentnom centru.

Na društvenim mrežama objavljeni su video snimci na kojima se vidi kako žena udara komunalnu milicajku nakon što ju je ova gurala i cimala njen kofer.

Žena je na vidikovačkoj pijaci prodavala robu za koju se navodi da je nelegalna, a kada je milicajka počela da cima njen kofer, stvari su iz njega pospadale zbog čega ju je žena udarila.

(Telegraf.rs

Komentari

  • O'đila

    Još jedan razlog da švercerka odgovara i po ovom osnovu.

  • Tara

    Sta zuti rade oni ni vlast ne postuju.

  • Pp

    Preko 500 metara? Bas su preterali. Nije na pijaci, jeste u blizini.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima