Pitali smo Beograđane šta za njih znači Pobednik: Setili su se najvećih ljubavi, pobeda, mladosti...

"Pobednik" je podignut 1928. na Gornjem gradu Beogradske tvrđave

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Jedan
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Jedan

    14. februar 2020 | 13:46

    Nastavak... I kao što je stari Pobednik osvetljavao vreme koje smo ostavili iza sebe, ovog novog je potrebno da posmatramo na način da i mi kao narod zajedno sa njim u njegovu novu eru uđemo novi i čistiji, da skinemo sav teret prethodnog vremena sa sebe, svih patnji koje smo kao narod prošli, a to vreme čuvamo kao dragulj istorije i nove budućnosti i da kao pojedinci i kao narod i bolji ljudi promenimo naš svet na bolje i utičemo na sve oko nas da budu bolji nego što jesu. Da to bude neki novi bolji početak novog doba koje je pred nama, da pobedimo sve one loše strane čovekove priorode koji ga pretvara u pacova, a On, naš Pobednik, će nam uvek u tome pomoći, jer će ponosno stajati iznad nas i ukazivati nam pravi put svaki put kada zalutamo. Svetlost je u našim genima, mi to znamo i možemo, jer kao što je naš Tesla sam osvetlio ceo svet, a njegovi smo potomci, tako i mi svi zajedno, svako od nas, kao male sijalice, paleći se jedna po jedna, možemo da zasijamo toliko jako da ovaj tunel života prepun ljudskih mana osvetlimo i svi jasno vidimo gde to svi grešimo i u kom smeru treba da idemo kako bismo konačno izašli iz tunela i naš svet konačno pretvorimo u onu, sećate se, najlepšu planetu za život u celom univerzumu! Hajde svete, zasijajmo zajedno sa novim Pobednikom!

  • Jedan

    14. februar 2020 | 13:44

    Sviđao mi se stari izgled Pobednika, grandiozna pojava veličanstvenog karaktera sa jasno vidljivom težinom i ožiljcima vremena kroz koje je prošao. Ovaj novi je takođe prelep, podmlađen, uglačan, utegnut, svež, nov i u novom ruhu, vedar, čist, plavičast i neka on bude i predstavlja novi početak za sve nas i da svi mi od ovog trenutka budemo i uđemo u novu eru kao noviji i čistiji ljudi. Neka bude početak novih pobeda i jedno novo svetlo u tunelu mraka u koji smo zapali kao društvo i svet ponovo i koji samo zajedno možemo da osvetlimo! Vekovi iza nas, kao i vreme u kojem trenutno živimo, pokazali su da možemo nekako kao pojedinci da se snađemo u tom mračnom tunelu, ali kao pacovi, a samo zajedno možemo da osvetlimo ceo tunel kao ljudi!

  • Istina

    13. februar 2020 | 17:09

    Hajmo sada da kritikujemo.. sta god da se uradi! Evo ja cu prvi malo ta drska nije bas kako je bila!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA